|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje/119 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
curios
|
Subiectul mesajului: tatal paternal Scris: 24 Ian 2012, 23:40 |
|
| Curios |
 |
|
|
Am un copil cu o alta femeie, dar ea nu vrea sa-l pastreze ,am convins-o sa-l nasca pana la urma , eu imi doresc acest copil dar sunt casatorit . Dupa ce se va naste am vrea eu cat si sotia mea sa-l luam, noi neavand niciun copil pana acum. Ce trebuie sa fac in cazul in care mama copilului nu vrea ca acesta sa stie vreodata de ea si sa nu aiba niciodata vreo obligatie fata de el. Multumesc!
|
|
| Sus |
|
 |
|
C_A_Coltuc
|
Subiectul mesajului: Re: tatal paternal Scris: 26 Ian 2012, 09:34 |
|
|
|
Trebuie depusa cerere de recunoastere in instanta
_________________ www.coltuc.ro avocat@coltuc.ro
|
|
| Sus |
|
 |
|
curios
|
Subiectul mesajului: Re: tatal paternal Scris: 29 Ian 2012, 10:34 |
|
| Curios |
 |
|
|
Si in certificatul de nastere, se va putea trece numele sotiei (ca mama) ? Multumesc pentru raspunsul anterior.
|
|
| Sus |
|
 |
|
syl
|
Subiectul mesajului: Re: tatal paternal Scris: 29 Ian 2012, 19:32 |
|
|
|
- daca in certificatul de nastere este deja trecut tatal, nu se va depune cerere de recunoastere pt ca nu mai este necesar - copilul este deja recunoscut - daca nu, conteaza data nasterii minorului sau data la care a cunoscut tatal de existenta minorului - daca mama naturala nu mai vrea nicio legatura cu minorul, se va solicita adoptia copilului de catre sotia tatalui - in final , minorul va avea tatal natural si mama adoptiva inserati pe certificatul de nastere
|
|
| Sus |
|
 |
|
curios
|
Subiectul mesajului: Re: tatal paternal Scris: 30 Ian 2012, 15:25 |
|
| Curios |
 |
|
|
Copilul inca nu este nascut, stiu de existenta acestuia din luna a 5-a de sarcina , acum are 6. Exista vreo problema in ceea ce priveste itocmirea actelor daca mama copilului are alt domiciliu ( judet ) fata de mine si ce demersuri ( acte de adoptie ) trebui facute de sotie si cand( inainte sau dupa nasterea copilului ) ?
Imi este de mare ajutor raspunsul Dvs. Multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
syl
|
Subiectul mesajului: Re: tatal paternal Scris: 30 Ian 2012, 21:21 |
|
|
|
nu este nicio problema domiciliul mamei. important este ca ea sa nu fie casatorita pt ca se va declara automat sotul ca fiind tatal copiluluil. la nastere trebuie sa recunoasteti copilul, inca de la spital, pentru a fi trecut pe certificatul de nastere. sa metionati ca numele de familie sa fie al dvs. dupa nastere sotia va introduce cerere de adoptie. Mama trebuie sa-si exprime acordul. Insa, dupa nastere trebuie sa luati legatura cu autoritatea tutelara si sa solicitati ajutorul acestora in vederea adoptiei.
|
|
| Sus |
|
 |
|
curios
|
Subiectul mesajului: Re: tatal paternal Scris: 30 Ian 2012, 23:02 |
|
| Curios |
 |
|
|
Multumesc mult , mi-ati de mare ajutor. Multa sanatate!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: stoica silvia, dom666, mada80, 73 utilizatori neinregistrati
|
|