|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/127 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Pissy-Leea
|
Subiectul mesajului: Supliment de insertie, revenire din CCC Scris: 18 Ian 2012, 14:31 |
|
|
|
|
Buna ziua! Pe data de 29 martie 2012 fiul meu implineste 1 an, si as vrea sa stiu cand ma pot intoarce la serviciu din concediul de crestere copil cel mai tarziu, conform legii, pentru a beneficia de cei 500 lei stimulent de insertie, va multumesc!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cuculis
|
Subiectul mesajului: Re: Supliment de insertie, revenire din CCC Scris: 18 Ian 2012, 15:59 |
|
Membru din: 15 Noi 2011, 10:47 Mesaje: 707 Localitate: BUCURESTI
|
|
Buna ziua,
Suplimentul de insertie este in cuantum de 500 RON si se acorda pana cand copilul impneste 2 ani de zile. Deci va puteti intoarce oricand pana la implinirea copilului a varstei de 2 ani
_________________ Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii http://www.indrumari-juridice.eu 0742297538
|
|
| Sus |
|
 |
|
OtiliaT
|
Subiectul mesajului: Re: Supliment de insertie, revenire din CCC Scris: 13 Feb 2012, 13:01 |
|
|
|
|
pentru a beneficia de suplimentul de insertie tb sa te intorci la sv inainte de a implini bebe varsta de un an. ce nu am inteles eu, cu cat timp inainte de a implini varsta de un an: cateva zile; cateva saptamani sau 1-2-3--- luni....
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cuculis
|
Subiectul mesajului: Re: Supliment de insertie, revenire din CCC Scris: 14 Feb 2012, 14:08 |
|
Membru din: 15 Noi 2011, 10:47 Mesaje: 707 Localitate: BUCURESTI
|
|
In normele metodologice nu se specifica concret cand, poti sa te reintorci dupa 3 luni, de exemplu.
_________________ Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii http://www.indrumari-juridice.eu 0742297538
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: miri, mada80, 85 utilizatori neinregistrati
|
|