Ştiri Academica Barouri Case de avocatură Cariere Librărie Sfatul expertului Forum Despre noi

Ora este UTC + 2
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje/5566 afisari ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: succesiune dupa sot
MesajScris: 09 Noi 2009, 20:29 
Membru nou
Membru nou

Membru din: 19 Sep 2009, 13:00
Mesaje: 15
sotii detin ca imobil o casa. dupa moartea unuia dintre ei avand in vedere ca nu au copii dar are o sora si mama. care sunt cotele pentru fiecare in parte?


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 10 Noi 2009, 02:02 
Membru de baza
Membru de baza
Avatar utilizator

Membru din: 23 Ian 2009, 13:00
Mesaje: 1934
Sotul supravietuitor mosteneste o treime din cota de 1/2 din casa, ce i-a apartinut sotului decedat, astfel, acesta are drept de proprietate asupra cotei de 1/2, care ii apartine de drept, la care se adauga cota de 1/6, care ii revine prin mostenire, per total avand drept de proprietate asupra a 2/3 din casa.

Mama are dreptul la cota de 1/6 din casa, si sora are aceeasi cota, de 1/6 din casa, acestea avand dreptul, impreuna, asupra a 1/3 din casa.

:cafea:

_________________
"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: succesiune dupa sot
MesajScris: 10 Noi 2009, 09:37 
Membru nou
Membru nou

Membru din: 19 Sep 2009, 13:00
Mesaje: 15
Multumesc pentru raspuns.
Dar daca casa a fost dobandita de catre sotul decedat prin contract de vanzare cumparare de la bunica lui?
La incheierea contractului sotii erau casatoriti.In contract se face mentiunea de catre notar ca pretul este platit din averea personala a sotului care a si semnat contractul de v-c.
Se mai stipuleaza faptul ca li s-a pus in vedere ca in conf. cu art.30 c.fam. bunurile dobandite prin cumparare de oro de care dintre soti sunt bunuri comune dar intelege sa cumpere in numele lui deoarece pretul a fost platit din averea lui personala si consimte inscrierea in CF adreptului de habitatie si interdictiei de instrainare si grevare in favoarea vanzatoarei.
Mama defunctului si sora au deschis actiune prin care solicita sa li se atribuie lor 2/3 din casa si ei sa-i fie atribuit doar 1/3 si sa fie despagubita cu o sulta.
Averea personala spune ca a fost data de catre aceasta(mama defunctului) dar in realitate nu e asa .
Multumesc . D-nul Vulpacris daca puteti sa imi raspundeti. :cafea:


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 11 Noi 2009, 17:23 
Membru de baza
Membru de baza
Avatar utilizator

Membru din: 23 Ian 2009, 13:00
Mesaje: 1934
In acest caz, fiind dovedit faptul ca aportul sotului a fost de 100% din averea lui personala, pentru achizitionarea casei, prin chiar contractul de vanzare-cumparare al acesteia, cotele sunt asa cum sustin mama si sora acestuia, iar sotiei ii revine doar cota de 1/3 din casa.

Dar, conform Legii nr. 319/1944 pentru dreptul de mostenire al sotului supravietuitor:

"ART. 4

Sotul supravietuitor care nu are o alta locuinta proprie, va avea pana la executarea iesirii din indiviziune si in orice caz, cel putin timp de un an de la incetarea din viata a sotului sau, in afara de dreptul de mostenire potrivit dispozitiilor de mai sus, un drept de abitatie asupra casei in care a locuit, daca aceasta face parte din succesiune.
Sotul supravietuitor nu va fi obligat sa dea cautiunea prevazuta de art. 566 din Codul civil. Dreptul de abitatie nu va putea fi cedat sau incheiat, chiar si in cazul prevazut de art. 572, alin. II C. civ.
Comostenitorii sotului supravietuitor vor putea cere restrangerea dreptului de abitatie in cazul cand locuinta nu va fi necesara in intregime.
De asemenea, ei vor avea dreptul de a procura sotului supravietuitor locuinta in alta parte.

Daca sotul supravietuitor si mostenitor nu se inteleg asupra procurarii locuintei sau restrangerii abitatiei, instanta competenta va judeca imparteala averii, va hotari de urgenta in camera de consiliu.
Dreptul de abitatie inceteaza, daca sotul supravietuitor se recasatoreste inainte de executarea iesirii din indiviziune.

ART. 5

In cazurile prevazute la art. 1 pct. b - d inclusiv, sotul supravietuitor va mosteni, in afara de partea sa succesorala mobilele si obiectele apartinand gospodariei casnice, precum si darurile de nunta.
"

Acestea sunt prevederile legale :( , si puteti sa le folositi in favoarea dvs. pentru a cere sa va fie respectate drepturile pe care le aveti.

Daca aveti inscrisuri prin care puteti face proba contrarie a faptului ca banii achitati bunicii nu au provenit din averea personala a sotului ci, din contributia celor doi soti la obtinerea acestora, atunci cotele sunt cele mentionate anterior deoarece va bucurati de prezumtia legala a art. 30 din Codul Familiei, chiar si daca dovediti aportul dvs. in orice procent la suma de bani cu care a fost cumparata casa, deci, ca cele declarate in actul de vanzare-cumparare nu au fost adevarate.

:cafea:

_________________
"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 11 Noi 2009, 19:41 
Membru de baza
Membru de baza

Membru din: 26 Aug 2006, 13:00
Mesaje: 1453
Auz Vulpe, dan de ce sa dovedeasca sotia aportul sau? Daca orice conventie contrara comunitatii de bunuri e nula, nula e si recunoasterea personala din cuprinsul cvc prin care imobilul este scos din comunitate, fara sa fie exceptat de la comunitate de art. 31 C.fam., nu? Si atunci, se bucura de prezumtie, urmand ca reclamantii mama+ sora sa faca dovada contrarie (?)

am o speta identica, am nevoie de parerea ta si ms :cafea:

_________________
Depinde


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 11 Noi 2009, 23:14 
Membru activ
Membru activ
Avatar utilizator

Membru din: 26 Iun 2009, 13:00
Mesaje: 202
Vulpe, ma bag pe un teren minat cu postarea asta :grin: si poate ca gresesc eu interpretarea, dar nu mi se pare corect ce zici. Eu sunt de acord, asemeni lui Jojo, ca normal ar fi ca mama si sora sa dovedeasca ca bunul respectiv nu e bun comun. Din cate am observat, notarul nu a facut decat sa se spele pe maini, incluzand in contractul de vanzare ca li s-a pus in vedere ca in conformitate cu art 30 cfam, bunurile dobandite in timpul casatoriei sunt bunuri comune, dar ca sotul intelege sa cumpere in numele lui. Cu alte cuvinte, eu v-am adus la cunsotinta rigorile legii, in caz de judecata, va descurcati.
Tot notarul mentioneaza in contract ceea ce i-a spus sotul (ca banii ii apartin) si din ce scrie autoarea se intelege ca sotul a semnat contractul, nu ambii soti. :!:
Cum se prezuma ca orice bun cumparat in timpul casatoriei este bun comun, chiar daca este cumparat numai de unul dintre soti, asa cum pui tu problema, oricare s-ar putea eluda de la dispozitiile C Familiei ducandu-se la notar cu buletinul si banii in valiza si sa afirme ca "vreau ca acest bun sa fie considerat bun propriu si nu bun comun". Notarul nu poate decat sa constate ce zice partea din fata lui, dar nu poate consfinti ca intradevar banii respectivi erau economii proprii. Parerea mea e ca pentru a avea castig de cauza mama si sora , ele trebuie sa dovedeasca ca acel bun nu face parte din bunurile comune sotilor.

Poate daca dovedesc ca de fapt contractul a fost o donatie deghizata :x , dar obligatia de a dovedi tot in sarcina mamei si a surorii este.
In rest, ai perfecta dreptate.
S-ar putea sa gresesc cu ce am scris, asa ca...Jojo, nu pleca urechea decat daca ceea ce am afirmat e intarit si de altcineva :oops: , in speta vulpina :cafea: :cafea:


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 11 Noi 2009, 23:29 
Membru de baza
Membru de baza
Avatar utilizator

Membru din: 23 Ian 2009, 13:00
Mesaje: 1934
Corect JOJO :floare:

Dar, stii ce bine respecta instantele prezumtiile legale, ca indiferent ce spune textul de lege, daca te-a pus dracun sa spui ca nu este adevarat ce scrie in contract, onorata imediat sare si, cere sa-i faci proba sustinerii tale, ca de, asa functioneaza justitia romana, ca si inainte, trebuie sa-ti dovedesti tu nevinovatia, nu sa dovedeasca ei ca esti vinovat. :grin:

De aceea i-am spus sa faca dovada aportului in orice procent la suma de bani, pentru ca astfel onorata o sa aibe sclipirea conventiei nule de drept.
Dovada o poate face inclusiv cu doi martori, prieteni de familie sau colegi de serviciu, care sa declare ca ei stiu ca banii erau stransi de cei doi tocmai pentru a cumpara casa.

Asa, daca intram pe fond, mama sustine ca ea este aceea care i-a dat banii "copilului" sa cumpere casa de la bunica, deci in mod normal, aceasta trebuie sa faca si dovada donatiei banilor respectivi, implicit si a datei cand i-a facut aceasta donatie.

Dar, mama chiar daca poate sa faca dovada donatiei (ceea ce sincer, ma indoiesc), de drept, nu are absolut nici o calitate, pentru ca sa faca dovada contrarie prezumtiei legale, deoarece nu poate sa faca si dovada ca fiul ei a folosit banii dati de ea ca donatie ca sa cumpere casa sau, acesta a baut banii respectivi cu prietenii, si dupa aceea a luat CEC-urile pe care si-au depus si el si sotia cate 1000 de lei pe luna, si a platit-o pe bunica din acesti bani, ca oricum ar fi, el a fost singur cand s-a facut actul de vanzare-cumparare, fara sotia lui, si putea sa declare orice in lipsa acesteia.

In orice caz, este mai mult decat evidenta simulatia, respectiv, donatia casei facuta nepotului de catre bunica, acoperita prin actul de v-c, probabil in detrimentul fratelui/fratilor mamei acestuia.

De aceea mama soacra este suparata foc, ca nu poate sa spuna acest lucru si asa ramane "venetica" de nora cu casa pe care a reusit sa o ia de la fratii ei, cu atata bataie de cap, si pe care acum s-a gandit sa i-o dea fiicei ei. :-D

:cafea:

_________________
"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 11 Noi 2009, 23:38 
Membru de baza
Membru de baza
Avatar utilizator

Membru din: 23 Ian 2009, 13:00
Mesaje: 1934
@ seiza :floare: :cafea:

Orice argumentatie este bine venita intotdeauna si eu nu sunt si, nici nu ma consider, detinatorul adevarului absolut, ba din contra, sunt de parere ca omul cat traieste invata, si mai ales din greseli. :grin:

Ca si acum, din lipsa de timp, nu am si argumentat sfatul dat, care este doar o opinie personala asupra spetei, si imediat am fost tras de urechi. :oops:

:cafea:

_________________
"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 12 Noi 2009, 15:54 
Membru de baza
Membru de baza

Membru din: 26 Aug 2006, 13:00
Mesaje: 1453
Multam seiza pentru confirmare, aveam nevoie, sa nu uitam insa, dupa cum bine spune Vu de nemarginita intelepciune si, in special, impartialitate a onoratelor…da.
Cunosc Vulpe, cum altfel, reactia instantei cand vine vorba despre fineturi precum nulitati, prezumtii, exceptii (unite fara noima cu fondul) si altele asemenea, tocmai de aceea te-am provocat pe contra.
Posibil insa, ca prin interventia mea sa fi incurcat autoarea topicului mai tare decat e nevoie, motiv pentru care ma simt obligata sa o avertizez ca pentru maxima prudenta sa isi dovedeasca totusi pretentiile, in pofida faptului ca prezumtiile legii sunt de partea ei. In preambulul apararii invoca nulitatea, dar nu te margini la atata lucru, vorba ceea, nulu-i nul cand si daca! constata instanta, nu neaparat cand prevederi imperative de la care famelia nu poate deroga, zic ca e. Cu toate ca...in fine. Mai mult, angajeaza-ti avocat, altminteri e posibil ca in virtutea rolului sau activ prost inteles sa iti tranteasca imobilul de gard, cat ai zice mama soacra.

Revenind la problema mea, ca asta ma doare mai tare, Vulpanule, sa nu plictisesc coforumistii cu poveste lunga, imi permit sa iti trimit mp si pe sistemul, daca din necazurile cu fondurile funciare m-ai scos, ia pune manurile si fa-mi partajul…ca de ce n-as fi eu profitoare ? :grin:

_________________
Depinde


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: succesiune dupa sot
MesajScris: 12 Noi 2009, 19:19 
Membru nou
Membru nou

Membru din: 19 Sep 2009, 13:00
Mesaje: 15
:floare: :floare: :floare: :cafea: :cafea: :cafea:
Multumesc pentru pareri si sfaturi. :floare:


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 12 Noi 2009, 21:55 
Membru activ
Membru activ
Avatar utilizator

Membru din: 26 Iun 2009, 13:00
Mesaje: 202
Vulpe, cand vine vorba de impartit pamantul....esti tare. Eu merg pe mana ta. Ti-am repartizat la un moment dat o situatie. :oops: Sper ca nu m-ai injurat. Am vazut ca ai reactionat. Ms :cafea:
In speta de fata nu ai impartit pamantul si te-ai grabit repede cu raspunsul. Te-am prins :-P
Jojo, Vulpe :cafea:
Solange :cafea: :cafea: (ai nevoie de mai multa :razz: ) si succes .

Ps: Voi cu cine votati? :grin:


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 13 Noi 2009, 00:05 
Membru de baza
Membru de baza
Avatar utilizator

Membru din: 23 Ian 2009, 13:00
Mesaje: 1934
VERZII, ca de restul sunt satul, si dinainte si de dupa.

:cafea:

_________________
"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 13 Noi 2009, 22:31 
Membru activ
Membru activ
Avatar utilizator

Membru din: 26 Iun 2009, 13:00
Mesaje: 202
:-D Dar cine candideaza? Cand se voteaza? Dar.....impozitele cand mai cresc? Abia astept sa mai dau un banut pentru presedinte :grin: sau pentru pixurile si perdelele Elenei :-D Circula un zvon ca vrea sa-si schimbe si mobila, ca nu se mai asorteaza cu capacele pixurilor achizitionate si nici cu florile de pe perdea 8)


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 14 Noi 2009, 02:50 
Membru de baza
Membru de baza
Avatar utilizator

Membru din: 23 Ian 2009, 13:00
Mesaje: 1934
Verzii sunt reprezentati de singurul candidat cu par lung strans in coada si barbos, si in blugi, adica... de-al nostru. :grin:

Sunt ecologisti, foarte tineri, aparuti de foarte curand, singurii acceptati de verzii europeni, si candidatul lor este cel care a impiedicat sa se distruga si parcul Carol, judecandu-se cu statul.

Chiar si candidatul a intrat in acest partid prin primavara, atat de tanar este partidul.

Oricum, nu este unul din vechea, dar foarte vechea garda, de dinainte si de dupa :-x

A nu se interpreta de catre nimeni, si in nici un fel, ca acesta ar fi un mesaj electoral, mai ales ca nu au fost date nume, iar parerea si opinia exprimata de mine este una pur personala, si nu reprezinta un indemn ca si altii sa adere la aceasta, fiind un simplu raspuns la intrebarile de pe forum. :grin:

:cafea:

_________________
"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ] 

Ora este UTC + 2


Subiecte similare
 Subiecte   Autor   Răspunsuri   Vizualizări   Ultimul mesaj 
Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. SUCCESIUNE DUPA 2 ANI

DBOANDEA

2

861

30 Mar 2005, 10:06

DBOANDEA Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. TOT SUCCESIUNE - DUPA 3 ANI

triff

2

974

18 Noi 2005, 12:34

triff Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. succesiune dupa sot cu rude

done2005

7

2640

14 Feb 2007, 21:18

Melinda Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. succesiune dupa sot cu rude

done2005

1

551

15 Feb 2007, 01:55

bozo Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. succesiune dupa bunici

clauditzaa

1

510

09 Apr 2010, 14:42

agenda Vezi ultimul mesaj

 


Puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  

VORBEŞTE CU ALȚII
Ultimele 50 de mesaje


Fals in acte - Scris de razvanterecoasa in Penal la 22 May, 13:03
anulare testament - Scris de slivneanu2001 in Succesiuni la 22 May, 12:30
mostenire - Scris de AMC in Procedura Civila la 22 May, 02:35
Rate nerambursate BCR - Scris de C_A_Coltuc in Consulta un avocat la 21 May, 08:10
contestatie la executare silita-proces penal - Scris de andrada14 in Noul Cod Penal la 20 May, 19:16
DOSAR PENAL/CRIMA - Scris de Ionela Barsan in Procedura Penala la 20 May, 12:31
reziliere antecontract prima casa - Scris de Leon Carmen in Consulta un avocat la 20 May, 11:58
bani imprumutati - Scris de Leon Carmen in Civil la 20 May, 11:37
Penalitati aiurea - Scris de Leon Carmen in Comercial la 20 May, 11:20
Amenda in vama in Ungaria - Contestatie - Scris de robert2015 in Vamal la 20 May, 08:52
model actiune in raspundere patrimoniala - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 19 May, 15:54
administrare domeniu - Scris de valeriandinu in Civil la 19 May, 12:08
dosar penal - Scris de dinamaria in Penal la 19 May, 10:16
Model concluzii scrise ! - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 19 May, 01:43
recurs - Scris de CristianaB in Muncii la 18 May, 23:57
Inchidere punct de lucru trecut in actul constitutiv - Scris de Vizitator in Drept Societar la 18 May, 23:46
cale acces - Scris de C_A_Coltuc in Consulta un avocat la 18 May, 13:59
sechestru conturi - Scris de C_A_Coltuc in Consulta un avocat la 18 May, 13:58
contencios administrativ - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 16 May, 20:10
Prescriere credit - Scris de Karla in Executare silita la 16 May, 14:21
Distanta dintre gardul proprietatii si blocul din spate. - Scris de Talpeanu Emil in Civil la 15 May, 20:16
Impozit pe venit pentru cetateni straini in Romania - Scris de hipri2 in Contabilitate la 15 May, 12:16
recuperare bani - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 15 May, 03:34
masina cu asigurare pe alt nume decat al soferului - Scris de roberto in Civil la 14 May, 23:53
contrabanda calificata - Scris de mihai ion8 in Penal la 13 May, 21:16
ocupare abuziva - Scris de Komander in Consulta un avocat la 13 May, 18:36
executare - Scris de saram in Executare silita la 13 May, 11:58
Nedumerire - Scris de cristim_79 in Consulta un avocat la 13 May, 10:53
caut coleg pentru colaborare si impartire spatiu de birou - Scris de Gabriella Menyhart in Dati de stire. la 12 May, 20:03
proces civil_penal_cc pensie intretinereí - Scris de ionut-marius83 in Consulta un avocat la 12 May, 16:29
Ce sa fac - Scris de Vizitator in Penal la 12 May, 14:39
divorț cu minor - Scris de cab_av in Consulta un avocat la 12 May, 12:20
Diferenta teren extravilan - Scris de daria32 in Civil la 12 May, 10:55
societate radiata prejudiciata - Scris de rocambole in Lichidare - Reorganizare la 11 May, 22:31
Somatie de plata. Ajutor va rog. Caut avocat! - Scris de avocatmagdalena in Executare silita la 11 May, 15:47
schimbare numar de telefon SOMNEA MARIA MARIANA - Scris de Andrada Panciu in Lichidare - Reorganizare la 11 May, 13:17
Accident auto in care vinovatul nu are RCA sau ITP - Scris de C_A_Coltuc in Consulta un avocat la 11 May, 09:36
procesele unei societati aflate in faliment - Scris de rocambole in Executare silita la 10 May, 15:35
Pensie Alimentara - Scris de Av Andreea B in Consulta un avocat la 10 May, 13:21
Cum pot rezilia un antecontract de vanzare cumparare imobil - Scris de Av Andreea B in Consulta un avocat la 10 May, 13:01
Intentie inducere in eroare instanta - Scris de rmf in Civil la 10 May, 10:06
abuz de incredere - Scris de Av Andreea B in Consulta un avocat la 10 May, 01:21
please help - Scris de Av Andreea B in Consulta un avocat la 10 May, 01:16
Mai jos - Scris de Midanos in Penal la 9 May, 11:46
PROCEDURA OBTINERE TERENURI DIN MOSTENIRE - Scris de ile13ana2012 in Procedura Civila la 8 May, 18:41
Am cumparat o lucrare de licenta si am primit un plagiat - Scris de Vizitator in Penal la 8 May, 11:56
Casa indiviziune - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 8 May, 00:37
electrician exploatare stati inalta tensiune CSG galati - Scris de -liviu+munca- in Muncii la 7 May, 20:39
NU AM PRIMIT HOTARAREA - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 7 May, 17:43
Mostenire - Dezbatere succesorala - Cote - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 7 May, 09:20
s
u
s
s
t
o
p
j
o
s
 • alegi un avocat
 • te intalnesti cu un avocat
 • semnezi cu un avocat

 • CAUTĂ UN AVOCAT
  Dupa nume:
  Dupa cabinet:
  DOCUMENTE UTILE
  Timbru de mediu
  Dobanda legala
  Taxa judiciara de timbru

  CUNOAŞTE-ȚI PROBLEMA
  Penal
  Civil
  Comercial
  Proprietate Intelectuala
  Contencios administrativ si fiscal
  Litigii de munca
  Minori si familie
  Asigurari sociale
  Faliment - procedura insolventei
  Drept maritim si fluvial
  CEDO
  Utilizatori online:
  25 utilizatori neinregistrati
  Powered by phpBB Group
  Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2010 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011