Avocatura
PENTRU AVOCATI:
construieste-ti afacerea
HOME
STIRI
ANALIZA INTERVIU SFATUL EXPERTULUI
LEGISLATIE
FORUM AVOCATI CONTACT

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje/1396 afisari ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Subiect: sentinta civila definitiva si irevocabila la 19.01.
MesajScris: 03 Feb 2010, 17:25
Membru Junior
Membru Junior

Este un paradox.La 19.01.2010 am cerut si am primit de la tribunal legalizarea sentintei cu parafa pe care scrie definitiva si irevocabila pronuntata la 16 noiembrie2009 si primita la 29 decembrie 2009. Textul sentintei suna astfel: Hotaraste. Admite contestatia precizata, formulata de contestatoarea x domiciliata in y, contradictoriu cu parata societatea comerciala z si in consecinta:
Constata nulitatea absoluta a dispozitiei de desfacere a contractului individual de munca nr.... din... si ia act ca petenta a demisionat prin cererea de demisie inregistrata la nr....din.....in temeiul art. 79 codul muncii.
Anuleaza decizia nr.....din.....emisa de unitatea parata si obliga unitatea parata sa plateasca petentei drepturile salariale pentru timpul lucrat in luna iulie 2009 si sa-i compenseze in bani, concediul de odihna pentru anul 2009, conform art.141 alin. 4 codul muncii.
Definitiva
Executorie de drept
Cu drept de recurs in termen de 10 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica de la 16 noiembrie 2009. Presedinte......Judecator.....Asistent judiciar....Grefier....
Fac urmatoarele precizari: :La 13 ianuarie 2010 am depus cerere la societatea comerciala pentru a primi drepturile salariale la care am anexat si textul sentintei civile. Au comentat in sensul ca nu ma platesc intrucat sentinta nu este irevocabila. La 19 ianuarie 2010 le-am expediat textul sentintei devenita definitiva si revocabila. Dupa aceasta data am consultat un executor judecatoresc care mi-a spus ca va face executare silita contra unui onorariu pe care inca nu l-am achitat. Am gasit pe internet la curtea de apel Ploiesti inregistrat recurs la data de 29.01.2010 cu termen 10 martie 2010. Au trecut de la primirea deciziei cele 10 zile in care puteau depune recurs. Intrebarea este daca acest recurs inregistrat la 29.01.2010 este legal? Sunt obligati sa-mi plateasca drepturile salariale? Executorul judecatoresc poate sa le faca executarea silita in conditiile in care au cerut recurs? De la itm eu mi-am ridicat cartea de munca si in aceasta a fost operata anularea deciziei de desfacere a contractului de munca disciplinar. Rog un raspuns urgent. Multumesc anticipat

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Subiect: sentinta civila definitiva si irevocabila la 19.01.
MesajScris: 04 Feb 2010, 09:51
Membru activ
Membru activ

stai calm. cercetăm şi dăm un răspuns asap.

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Subiect: sentinta civila definitiva si irevocabila la 19.01.
MesajScris: 05 Feb 2010, 22:33
Membru de baza
Membru de baza

Recursul a fost declarat tardiv, dupa ce sentinta a ramas definitiva si irevocabila prin nerecurare, pentru ca, nu dvs. i-ati comunicat sentinta ci, tribunalul, in acelasi timp in care v-a fost comunicata si dvs..

Achitati onorariul executorului si executati-i silit.

:cafea:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2

Subiecte similare
 Subiecte   Autor   Răspunsuri   Vizualizări   Ultimul mesaj 
Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. interpretare sentinta civila definitiva si irevocabila

Patrizz

4

305

16 Iul 2005, 22:56

indian Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. am o sentinta definitiva si irevocabila si primaria refuza

vali galatean

1

90

20 Dec 2011, 10:26

vulpacris Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. definitiva si irevocabila

sejc_2010

3

908

21 Ian 2010, 10:07

dusterXXX Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. Recurs respins hotarare definitiva si irevocabila

sejc_2010

3

1065

31 Mar 2010, 05:49

dusterXXX Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. SUBIECT

traian2006

9

380

04 Mar 2005, 10:47

judge Vezi ultimul mesaj

Puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
  • alegi un avocat
  • te intalnesti cu un avocat
  • semnezi cu un avocat
  • Cauta un avocat
    Dupa numele avocatului:
    Dupa numele societatii:
    DOCUMENTE UTILE
    Cunoaste-ti problema
    Penal
    Civil
    Comercial
    Proprietate Intelectuala
    Contencios administrativ si fiscal
    Litigii de munca
    Minori si familie
    Asigurari sociale
    Faliment - procedura insolventei
    Drept maritim si fluvial
    CEDO
    Vorbeste cu altii!
    Ultimele 50 de mesaje

• vatamre tentativa - Scris de gabriele79 in Consulta un avocat la 12 Feb, 22:34
  • certificat de la primarie - Scris de bulumac in Civil la 12 Feb, 20:38
  • Actiune in stabilirea paternitatii - Scris de in Consulta un avocat la 12 Feb, 17:11
  • nu stiu cum sa procedez - Scris de in Consulta un avocat la 12 Feb, 14:56
  • Punere in posesie teren in plus la masuratoare cadastrala - Scris de Andrei in Civil la 12 Feb, 13:27
  • Contestatie RATB - Scris de ion in Contencios Administrativ la 11 Feb, 22:22
  • Represiunea nedreaptă - Scris de X-ulescu in Penal la 11 Feb, 22:04
  • aspectul clauzei penale intr un contract de imprumut??? - Scris de mihailov in Consulta un avocat la 11 Feb, 21:26
  • nedumerire - Scris de arisalex58 in Civil la 11 Feb, 19:50
  • penal - Scris de stoikitza86 in Penal la 10 Feb, 22:25
  • revenire la lucru dupa cic - Scris de administrator in Muncii la 10 Feb, 19:11
  • ingrijiri medicale - Scris de in Consulta un avocat la 10 Feb, 18:40
  • doresc un raspuns cat mai urgent! - Scris de in Consulta un avocat la 10 Feb, 17:24
  • testament ce nu poate fi atacat - Scris de angela-dontu in Succesiuni la 10 Feb, 16:59
  • plangere impotriva unui judecator - Scris de Ghe-R in Penal la 10 Feb, 16:55
  • anulare contract de v-c, datorii banci - Scris de Eugen Z in Civil la 10 Feb, 16:50
  • formula recuperare taxa auto - persoana juridica - Scris de Holly-Erin in Drept Societar la 10 Feb, 16:46
  • procedura recunoastere minor - Scris de xena-1 in Familiei la 10 Feb, 16:39
  • uzucapiune si nuliate absoluta contract de vanzare - Scris de ramonta in Civil la 10 Feb, 16:36
  • Amenda casa de marcat , agentie imobiliara - Scris de Laura Duca in Contabilitate la 10 Feb, 16:32
  • Nelamuriri infiintare SRL - Scris de Plesan-wic in Drept Societar la 10 Feb, 16:31
  • Problema despagubire RCA - Scris de ionutm in Asigurari la 10 Feb, 15:50
  • iesire din tara minor fara parinti - Scris de Cuculis in Civil la 10 Feb, 15:03
  • acord tata - Scris de Cuculis in Familiei la 10 Feb, 15:02
  • Concubinaj - Scris de Cuculis in Civil la 10 Feb, 15:01
  • Citat sa ma prezint la Politie - Scris de Aioanei Costel in Penal la 10 Feb, 14:12
  • depunere intampinare ca intervenient - Scris de constanta in Procedura Civila la 10 Feb, 14:00
  • inselare consumator - pret mai mare la casa de marcat - Scris de Liz1979 in Civil la 10 Feb, 13:58
  • amenzi neachitate - Scris de elvis in Contencios Administrativ la 10 Feb, 13:44
  • Neplata pensie de intretinere - Scris de ionita mihaela in Familiei la 10 Feb, 11:59
  • OUG 125/2011 pentru modificarea si completarea Codului Fisca - Scris de C_A_Coltuc in Alte discutii la 10 Feb, 11:58
  • drept la indemnizatia pentru crestere copil - Scris de mikerinos in Muncii la 10 Feb, 11:42
  • presupus furt - Scris de in Penal la 10 Feb, 11:35
  • plata cota parte caldura, desi am centrala proprie - Scris de Lorrry_27 in Civil la 10 Feb, 11:26
  • firma executata silit, recuperare restante salariale - Scris de andr33a_rose in Muncii la 10 Feb, 11:23
  • desfiintare post, angajat in CO - Scris de andr33a_rose in Muncii la 10 Feb, 11:17
  • drept la salarii compensatorii - Scris de andr33a_rose in Muncii la 10 Feb, 11:14
  • rovinieta - 4 amenzi dupa 6 luni - Scris de yin-yang in Contencios Administrativ la 10 Feb, 11:11
  • Interpretare Codul Muncii - Scris de andr33a_rose in Muncii la 10 Feb, 11:00
  • Urgent - Scris de in Consulta un avocat la 10 Feb, 10:36
  • cererea de gratiere - Scris de florica a in Noul Cod Penal la 9 Feb, 23:27
  • cererea de gratiere - Scris de mirabela1900 in Noul Cod Penal la 9 Feb, 23:26
  • gratiere presedentiala - Scris de ylenia in Penal la 9 Feb, 20:31
  • teapa pe okazii.ro - Scris de legally in Civil la 9 Feb, 18:38
  • Recuperare creante. Executare silita - Scris de C_A_Coltuc in Executare silita la 9 Feb, 18:23
  • Dizolvare srl asociat unic - Scris de in Consulta un avocat la 9 Feb, 17:24
  • vanzare autorurism - Scris de edera-s in Civil la 9 Feb, 17:04
  • venituri din chirii - Scris de MyhaelaSandu in Contabilitate la 9 Feb, 16:53
  • restante salariale - Scris de MaurD in Lichidare - Reorganizare la 9 Feb, 16:47
  • prescriere datorii la stat,suspendare activitate srl - Scris de sorinf in Contencios Administrativ la 9 Feb, 16:47
  • s
    u
    s
    s
    t
    o
    p
    j
    o
    s
    Utilizatori online:
    40 utilizatori neinregistrati