|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
cleo27ro
|
Subiectul mesajului: subiect: contractul de imprumut Scris: 08 Aug 2007, 10:23 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
...Se compune din imprumutul de folosinta(comodatul) si cel de consumatie?
_________________ Inteligenta singura nu merge foarte departe!
|
|
| Sus |
|
 |
|
cleo27ro
|
Subiectul mesajului: Scris: 08 Aug 2007, 10:53 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Va rog insistent...Cine stie?
Eu am in cartea lun Deak aceste doua contracte care deopotriva vizeaza imprumutul...
|
|
| Sus |
|
 |
|
fanfanlatulipe
|
Subiectul mesajului: Scris: 08 Aug 2007, 11:03 |
|
| Membru activ |
 |
Membru din: 21 Mar 2004, 13:00 Mesaje: 352 Localitate: mun. Bucuresti
|
nu stiu la ce te referi cand spui "se compune" dar daca e vorba de tematica...da...si si, ambele, amandoua 
_________________ Nu lasa pe maine ceea ce poti face azi...lasa pe poimaine ca poate pana atunci uiti
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Scris: 08 Aug 2007, 11:16 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Contractul de imprumut de consumatie - propriu zis, numit si mutuum
este un contract prin care o persoana -imprumutattor - transmite in proprietatea altei persoane - imprumutat- o catime de lucruri cu obligatia pentru imprumutat de a restitui la scadenta o cantitate egala de lucruri de acelasi gen si calitate *art 1576 Cod civ.*
contractul de comodat ( de imprumut de folosinta )
este un contract prin care o persoana - comodant- remite spre folosinta temporara unei alte persoane- comodatar- un lucru cu obligatia pentru acesta din urma de a-l restitui in natura, in individualitatea sa (art,1560 Cod Civ.)
daca nu-i asta explicate 
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
cleo27ro
|
Subiectul mesajului: Scris: 08 Aug 2007, 11:33 |
|
| Membru activ |
 |
|
serafim scrie: Contractul de imprumut de consumatie - propriu zis, numit si mutuum este un contract prin care o persoana -imprumutattor - transmite in proprietatea altei persoane - imprumutat- o catime de lucruri cu obligatia pentru imprumutat de a restitui la scadenta o cantitate egala de lucruri de acelasi gen si calitate *art 1576 Cod civ.* contractul de comodat ( de imprumut de folosinta ) este un contract prin care o persoana - comodant- remite spre folosinta temporara unei alte persoane- comodatar- un lucru cu obligatia pentru acesta din urma de a-l restitui in natura, in individualitatea sa (art,1560 Cod Civ.) daca nu-i asta explicate 
Ei na, stiam si eu...
Nu stiu daca intra amandoua in tematica...of!
Adica in subiectul din titlul topicului...Ce naiba mai...
Iar sunt o neinteleasa...Eu si cu Eminescu... 
|
|
| Sus |
|
 |
|
cleo27ro
|
Subiectul mesajului: Scris: 08 Aug 2007, 11:37 |
|
| Membru activ |
 |
|
fanfanlatulipe scrie: nu stiu la ce te referi cand spui "se compune" dar daca e vorba de tematica...da...si si, ambele, amandoua  Da, ai inteles bine...daca subiectul se compune din...etc.
Deci...atat? Ca eu numai de existenta acestor "imprumuturi" stiu... 
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Scris: 08 Aug 2007, 11:39 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
tu si Eminescu....
asta a fost buna Cleutza....
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
Samurai
|
Subiectul mesajului: Re: subiect: contractul de imprumut Scris: 08 Aug 2007, 11:41 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
Cleo27ro scrie: ...Se compune din imprumutul de folosinta(comodatul) si cel de consumatie?
Tu abia acum itzi pui problema asta, mey?
_________________ Still waters are deep.
|
|
| Sus |
|
 |
|
cleo27ro
|
Subiectul mesajului: Re: subiect: contractul de imprumut Scris: 08 Aug 2007, 11:41 |
|
| Membru activ |
 |
|
Samurai scrie: Cleo27ro scrie: ...Se compune din imprumutul de folosinta(comodatul) si cel de consumatie? Tu abia acum itzi pui problema asta, mey?
Dan ce , n-am voie?
|
|
| Sus |
|
 |
|
Samurai
|
Subiectul mesajului: Scris: 08 Aug 2007, 11:43 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
Nici daca ai da la Scoala Natzionala de Grefieri n-ai avea voie sa fii in atata intarziere.
|
|
| Sus |
|
 |
|
cleo27ro
|
Subiectul mesajului: Scris: 08 Aug 2007, 11:46 |
|
| Membru activ |
 |
|
Samurai scrie: Nici daca ai da la Scoala Natzionala de Grefieri n-ai avea voie sa fii in atata intarziere.
Ehei, mai am pana sa-i ajung la aceste performante pe unii care aveau codurile la ei in sala de examen si inca mai repetau pana la venirea subiectelor...
Si ...ma rog de unde atata competenta sa faci evaluari si distribuire pe scoli de arte si meserii...? 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Samurai
|
Subiectul mesajului: Scris: 08 Aug 2007, 11:55 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
Nu te supara, dar esti slabutza. Inseamna ca habar n-ai de varianta alternativa a insusirii abuzului de incredere. Dar vrei INM.
Comparatzia era fireasca, mey, daca vezi atributziile magistratului si cele ale grefierului.
Hai pa.
|
|
| Sus |
|
 |
|
cleo27ro
|
Subiectul mesajului: Scris: 08 Aug 2007, 12:04 |
|
| Membru activ |
 |
|
Samurai scrie: Nu te supara, dar esti slabutza. Inseamna ca habar n-ai de varianta alternativa a insusirii abuzului de incredere. Dar vrei INM. Comparatzia era fireasca, mey, daca vezi atributziile magistratului si cele ale grefierului. Hai pa.
In afara de faptul ca nu ai cravata desi se impune, nici nu folosesti tacamurile potrivite...
Si ai si fermoarul deschis... 
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Scris: 08 Aug 2007, 12:16 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Cleo27ro scrie: serafim scrie: Contractul de imprumut de consumatie - propriu zis, numit si mutuum este un contract prin care o persoana -imprumutattor - transmite in proprietatea altei persoane - imprumutat- o catime de lucruri cu obligatia pentru imprumutat de a restitui la scadenta o cantitate egala de lucruri de acelasi gen si calitate *art 1576 Cod civ.* contractul de comodat ( de imprumut de folosinta ) este un contract prin care o persoana - comodant- remite spre folosinta temporara unei alte persoane- comodatar- un lucru cu obligatia pentru acesta din urma de a-l restitui in natura, in individualitatea sa (art,1560 Cod Civ.) daca nu-i asta explicate  Ei na, stiam si eu... Nu stiu daca intra amandoua in tematica...of!  Adica in subiectul din titlul topicului...Ce naiba mai... Iar sunt o neinteleasa...Eu si cu Eminescu... 
 dar diferenta este ca tu TRAIEEEESTI !!!!! 
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: miri, mada80, 90 utilizatori neinregistrati
|
|