|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/159 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
davinci
|
Subiectul mesajului: Stabilirea paternitatii Scris: 18 Sep 2010, 10:24 |
|
| Curios |
 |
|
|
buna ziua acum 11 ani am intrat intr-o relatie dupa 2 ani de relatie a aparut copilul,primul,,,i-am spus ca ma voi descurca daca nu este de acord ,,sa renuntam la relatie. Am continuat sa fim o ,,familie,,el avand o alta,ma ajuta la cresterea baiatului ,,,dupa alti 4 ani a mai aparut un copil,nici pe acesta nu l-a recunoscut dar a continuat sa vina ,,am acceptat pt ca niciodata nu am dorit ca el sa -si lase familia de drept,problema mea acum este ca de 2 luni desi vine sa vada copiii .nu-mi mai da bani pt ei. In timpul relatiei noastre ceilalti 2 copii au facut scoli si terminat facultate ,pot sa-l dau in judecata pt recunoasterea copiiilor? in numele copiilor ,evident,,,nu vrea sa mearga la starea civila pur si simplu ,dar niciodata n-a spus ca poate nu-s ai lui ,,,copiii il stiu ca-i tata si locuieste in alta casa.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 67 utilizatori neinregistrati
|
|