|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/226 afisari ] |
|
|
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Scris: 25 Feb 2009, 18:22 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
zici ca in 1988 salariata a facut un curs de policalificare ca si lacatus, dar, nu a cerut schimbarea incadrarii !
Vezi ca anterior revolutiei erau niste legi cu privire la asta pe care va trebui sa te uiti !
- in conditiile date din "aduceri aminte" intreprinderea trebuia sa-ti treaca automat policalificarea in cartea de munca fara sa solciiti daca ea te trimitea sa faci acea calificare.
Verifica in cartea de munca daca nu apare trecuta la pg.5 din cartea de munca la sectiunea " calificari, specializari si cursuri de perfectionare apregatirii profesionale, absolvite dupa intocmirea carnetului de munca "
In acest caz ii poti elibera acea adeverinta ca acolo ai trecut nr. act sau mai bine faci o copie xerox dupa acea pagina !
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
moncu
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Feb 2009, 10:00 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
|
Ok. In cartea de munca este trecuta calificarea din 1988. Insa nu pot sa-i dau adeverinta pentru perioada 1982 -1988 pentru lacatus pentru ca nu era calificata ca si lacatus ci ca strungar. Si asa cum am mentionat in mesaj, salariata a dat examene pentru categorie ( promovare in categorie , bineinteles cu marire de salariu corespunzator categoriei promovate ) pentru strungar si nicidecum pentru lacatus. In toate evidentele ea apare ca si angajata pe postul de strungar nu lacatus. Doar din 1992 -cand s-a facut negocierea - ea a optat sa fie modificat CIM ca si lacatus, dandu-se decizie de catre reprezentantii societatii ca fiecare salariat sa aibe CIM pe meseria pe care o practica in fapt. Pot eu sa-i dau adeverinta pentru perioada 1982-1988 ca a lucrat ca si lacatus? Daca nu avea calificare in acest sens insa ea a lucrat in fapt ca lacatus?
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Feb 2009, 20:22 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
NU
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: E-avocat.eu, irinacaterina, Mariana Anton, 72 utilizatori neinregistrati
|
|