|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/202 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
ioana 7025
|
Subiectul mesajului: somatie de plata -ordonanta de plata Scris: 17 Noi 2011, 13:45 |
|
|
|
|
este prima data cand primesc o citatie la societate, somatie de plata. trebuie sa depun o intampinare pentru amanare pana imi gasesc avocat. Ce trebuie sa scriu in aceea intampinare? cat timp am la dispozitie pt a-mi gasi avocat?
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cuculis
|
Subiectul mesajului: Re: somatie de plata -ordonanta de plata Scris: 17 Noi 2011, 14:51 |
|
Membru din: 15 Noi 2011, 10:47 Mesaje: 707 Localitate: BUCURESTI
|
|
Va poate amana instanta un singur termen pentru angajare aparator. Biroul nostru de avocatura va sta la dispozitie.
_________________ Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii http://www.indrumari-juridice.eu 0742297538
|
|
| Sus |
|
 |
|
lawyer2000
|
Subiectul mesajului: Re: somatie de plata -ordonanta de plata Scris: 30 Noi 2011, 11:02 |
|
| Membru Junior |
 |
|
Da, este posibil sa se intample cum spune colegul meu, insa nu si daca intre data la care ati primit citatia si termenul de judecata pentru care ati fost citata au trecut cateva luni! Asadar nu mizati foarte mult pe acest motiv de amanare, este la latitudinea judecatorului! Succes!consulting_office@yahoo.com - 0753.55.03.93
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: E-avocat.eu, irinacaterina, Mariana Anton, 54 utilizatori neinregistrati
|
|