|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
ramonn
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Dec 2004, 12:26 |
|
|
|
|
ahahaha iata un topic care a scos la lumina caracterele unor useri ...
|
|
| Sus |
|
 |
|
innuenda
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Dec 2004, 12:46 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Dupa parerea mea, caracterele tuturor userilor transpar din orice topic. Mai ales daca sunt mai multe postari. E ca-ntr-o prietenie/casatorie. La drum lung se vede cine esti chiar daca ti-ai propus tu sa pari altfel.
|
|
| Sus |
|
 |
|
fira
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Dec 2004, 14:04 |
|
| Membru activ |
 |
|
sper ca n-a reiesit din topicul asta ca-s ignorant, dar chiar nu stiam smecheria aia 
|
|
| Sus |
|
 |
|
mary2004
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Dec 2004, 16:29 |
|
|
|
Ce Very Happy esti acuma! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
ESTRANG3D
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Dec 2004, 16:35 |
|
|
|
|
Mehehehe .. bine v-am regasit ..
Aplicatia perfecta a proverbului nnunde dai..si unde crapann ... a deviat binisor discutia initiala .. Totusi .. am senzatia ca e cel mai popular topic (in afara de cele cu aplicatii practice clare)
See ya soon ..
|
|
| Sus |
|
 |
|
medeea
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Dec 2004, 17:34 |
|
| Membru activ |
 |
|
ramonn scrie: ahahaha iata un topic care a scos la lumina caracterele unor useri ...
hehehe...partial adevarat, asta cu cunoasterea celorlalti e poveste lunga 
|
|
| Sus |
|
 |
|
grety1919
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Dec 2004, 20:25 |
|
|
|
|
Multe le citesti, putine le intelegi, si rare-s lucrurile pe care le faci. Si asta, chiar daca unii etaleaza, scriptic, notiuni...!
....aaa, asta era pt. Fira, cred... :)
|
|
| Sus |
|
 |
|
fira
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Dec 2004, 22:56 |
|
| Membru activ |
 |
|
plain english please ;)
unii etaleaza scriptic notiuni, altii criptic 
|
|
| Sus |
|
 |
|
attorneyatlaw
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Dec 2004, 12:19 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
fira, cred ca nu vroia sa se ia de tine. Incerca numai sa spuna ca nu e cazul sa-ti faci griji ca ai parea ignorant numai pentru ca nu ai etala "scriptic" anumite notiuni, incercand sa sugereze ca nici cei care le-au etalat nu au depasit stadiul "povestitului"
Sau nu am inteles eu bine....
|
|
| Sus |
|
 |
|
grety1919
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Dec 2004, 18:45 |
|
|
|
|
multumesc, attorneyatlaw :) punct ochit, punct lovit
fira, data viitoare, daca-mi permiti, evident, am sa fiu mai explicita, dar nu astepta nicidecum povestiri kilometrice!
aaa..., si desi nu ai nevoie sa ti se ia partea, am simtit totusi o fermecatoare si amuzanta "obligatie" de a "simpatiza" cu tine in ce priveste temerea ta. e ok?
asadar, relaxeaza-te, fira, nu toata lumea e cu sisu scos din teaca!
:)
|
|
| Sus |
|
 |
|
mary2004
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Dec 2004, 22:22 |
|
|
|
Cred ca am fost destul de multi totusi in aceeasi situatie de altfel. Eu sincer nu doar ca nu stiam dar mi s-a parut si o gluma buna cand am citit.Asta da ignoranta. Dan ce sa-i faci!
Cand am remarcat ca esti very happy am pus si eu o iconita de genul  in ceea ce ma priveste - modalitatea mea de a arata ca lucrurile cam stau la fel si la mine, cam idioata :)
|
|
| Sus |
|
 |
|
fira
|
Subiectul mesajului: Scris: 29 Dec 2004, 00:43 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
grety: nu-s deloc incordat, dar mi-e cam greu sa depasesc o prejudecata legata de profilul userului degraba varsatoriu de mesaje pe forumurile romanesti, si anume sex masculin, mistocar si cu paloshul (nu sisul) invirtindu-l deasupra capului.
acum vazind ca nu esti un astfel de user, imi prezint scuzele si te pun pe lista alba feminina, majoritara de altfel aici, spre deosebire de alte locuri pe care le frecventez :) (forumuri, sa nu se inteleaga altele)
cred ca e ultimul post anul asta asa ca La Multi Ani everyone, sa beti si pentru mine o sticla de sampanie , ca eu sigur o sa beau pentru voi :)
|
|
| Sus |
|
 |
|
ramonn
|
Subiectul mesajului: Scris: 29 Dec 2004, 09:52 |
|
|
|
medeea scrie: ramonn scrie: ahahaha iata un topic care a scos la lumina caracterele unor useri ... hehehe...partial adevarat, asta cu cunoasterea celorlalti e poveste lunga 
bre ! nu ma refeream la "cunoastere" ci la unele elemente de vocabular .
stii , e forum si se mai baga si jargon , da aici , hm a fost ashea ... o discutie f putin juridica . whateva
|
|
| Sus |
|
 |
|
grety1919
|
Subiectul mesajului: Scris: 29 Dec 2004, 18:40 |
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
medeea
|
Subiectul mesajului: Scris: 31 Dec 2004, 06:16 |
|
| Membru activ |
 |
|
ramonn scrie: medeea scrie: ramonn scrie: ahahaha iata un topic care a scos la lumina caracterele unor useri ... hehehe...partial adevarat, asta cu cunoasterea celorlalti e poveste lunga  bre ! nu ma refeream la "cunoastere" ci la unele elemente de vocabular . stii , e forum si se mai baga si jargon , da aici , hm a fost ashea ... o discutie f putin juridica . whateva
bine bre 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: E-avocat.eu, irinacaterina, Mariana Anton, 68 utilizatori neinregistrati
|
|