|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/123 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Intrebare
|
Subiectul mesajului: Sentinta Curtea de Apel - Neredactare/Termen legal de red. Scris: 31 Ian 2012, 09:43 |
|
|
|
|
Sunt implicat intr-un caz judecat de Curtea de Apel Craiova,am primit o sentinta pe data de 12 decembrie 2011,astazi am fost sa ma inregistrez la Registratura despre redactare,mi s-a spus ca inca nu s-a redactat.Problema mea fiind ca pe portal.just.ro sentinta apare data din 11 decembrie.Cat dureaza legal o redactare a unei sedinte si cum mi se aduce la cunostinta?Duduia de la Registratura mi`a spus ca nu este treaba lor si ca trebuie sa platesc daca vreau copia sedintei si sentinta.Problema mea este faptul ca eu inca semnez de o luna pe la sectie degeaba cand sentinta spune clar ca am treaba doar cu Probatiunea de pe langa Tribunal.Sfaturi?Termen de Redactare Legal?Cum as putea depune plangere?
|
|
| Sus |
|
 |
|
ignite
|
Subiectul mesajului: Re: Sentinta Curtea de Apel - Neredactare/Termen legal de re Scris: 04 Feb 2012, 17:13 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
daca e recurs nu ti se comunica hot. astfel, trebuie sa platesti pentru a o obtine. termenul de redactare in penal este de 20 de zile de la pronuntare art 310 al 2 din C.proc.pen.
daca este o instanta cu volum mai mare de activitate termenul nu se va respecta.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: Mariana Anton, spydys, 72 utilizatori neinregistrati
|
|