|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/641 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
razvan_s
|
Subiectul mesajului: Semnatura falsa contract de munca Scris: 24 Iul 2008, 15:48 |
|
| Curios |
 |
|
|
Am fost angajat la o firma 3 luni de zile, timp in care mi s-a tot spus ca mi se va face contract de munca. Dupa o vreme am primit contractul gata semnat cu numele meu, desi eu nu l-am semnat niciodata. Atunci am decis sa plec si mi-am depus demisia si preavizul. Acum fostul angajator sustine ca nu mi-am indeplinit destul sarcinile de lucru. In opinia mea eu mi le-am indeplinit in totalitate, intrucat fiind programator am realizat pentru ei un soft ce mi-a luat 3 luni sa-l fac, pe cand altor firme le-a luat o perioada de cativa ani (sunt exemple concrete in acest sens). Mentionez ca am primit bani de la ei, dar nu am semnat niciodata un stat de plata (probabil si acolo a semnat altcineva...). De asemenea atributiile mele exact sau cerintele proiectului nu mi s-au prezentat, eu nevazand contractul de munca sau alta hartie oficiala in acest sens, decat inainte sa plec. Are dreptate angajatorul sa ma cheme sa lucrez pentru el sau sa-l despagubesc cumva material (chiria pe 3 luni a unui apartament in care am lucrat si ceva cheltuieli de intretinere)? Si contractul de munca este valid daca nu am semnat pe el, si nu mi-a fost aratat niciodata? Ce risca angajatorul daca e semnatura falsa pe contract sau pe statele de plata?
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: Mariana Anton, spydys, 77 utilizatori neinregistrati
|
|