|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje/217 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
diaboliq
|
Subiectul mesajului: se poate? Scris: 23 Sep 2005, 14:15 |
|
|
|
|
o firma producatoare de monumente funerare poate sa isi inscrie la OSIM modelele de monumente pe care le face?
cum??
|
|
| Sus |
|
 |
|
denominatus
|
Subiectul mesajului: Scris: 23 Sep 2005, 15:38 |
|
| Membru senior |
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
diaboliq
|
Subiectul mesajului: Scris: 23 Sep 2005, 16:00 |
|
|
|
nu e vorba de cruci. monumentele funerare au si alte forme. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
kko
|
Subiectul mesajului: Scris: 23 Sep 2005, 16:28 |
|
| Membru senior |
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
diaboliq
|
Subiectul mesajului: Scris: 23 Sep 2005, 17:35 |
|
|
|
|
ce e asa amuzant. si un monument funerar poate fi o creatie de arta.
si poate fi protejata.
|
|
| Sus |
|
 |
|
wittmann
|
Subiectul mesajului: Scris: 23 Sep 2005, 19:25 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
E absolut normal ceea ce spui. Poti inregistra la OSIM orice model. Procedura... asta nu o stiu. Incearca site-ul OSIM
|
|
| Sus |
|
 |
|
simmy
|
Subiectul mesajului: Scris: 23 Sep 2005, 21:36 |
|
|
|
MORBIDA INTREBARE!
M-au apucat fiorii .... se poate inregistra orice desen, nume si alte alea... vezi la www.osim.ro
|
|
| Sus |
|
 |
|
kko
|
Subiectul mesajului: Scris: 25 Sep 2005, 10:44 |
|
| Membru senior |
 |
|
Mai, mai, ti s-au inrosit cornitele ca am ras la intrebarea ta ?????Nu ti-am aratat nici crucea , nici Biblia si nici nu te-am tamaiat&.... M-am amuzat de aceasta intrebare atat de serioasa&...
Si m-am gandit ca ar fi interesant sa-mi modific testamentul. Mostenitorii mei sa ma ingroape in costum "Armani" cu ciorapi si pantofi asortati(din piele fina), camasa alba si cravata de matase iar toate acestea, musai asortate cu monumentul funerar "beton", model inregistrat si protejat la OSIM. Daca nu , o sa-i bantui&... Asta ca sa nu fiu rau si sa pretind deasupra mormantului vreo piramida ori un mausoleu .Ca viitor beneficiar al unui loc de veci, ar trebui sa mi se cam "falfaie" de faza cu OSIM-ul dar de, "SC Sub Pamant SRL" trebe sa traiasca bine atunci cand eu ,in loc de o simpla cruce o sa-mi doresc un monument inregistrat si protejat &... 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: Mariana Anton, spydys, 85 utilizatori neinregistrati
|
|