|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje/220 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
lumi10ro
|
Subiectul mesajului: Se poate razgandi judecatorul? Scris: 12 Mar 2010, 09:10 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Reprezint reclamanta,iar la termenul cand s-a dat cuvantul pe fond instanta a respins exceptia inadmisibilitatii invocata de catre parata. Acest aspect s-a mentionat in incheierea de sedinta de la termenul respectiv care ne-a fost comunicata odata cu sentinta. S-a amanat pronuntarea cu 1 sapt, iar in sentinta care ne-a fost comunicata scrie ca s-a admis exceptia inadmisibilitatii invocata de catre parata. Poate sa se razgandeasca judecatorul dupa ce s-a pronuntat asupra unei exceptii si s-a redactat incheierea de sedinta? Ati mai intalnit asa ceva?
|
|
| Sus |
|
 |
|
E-avocat.eu
|
Subiectul mesajului: Re: Se poate razgandi judecatorul? Scris: 12 Mar 2010, 20:20 |
|
Membru din: 18 Feb 2009, 13:00 Mesaje: 261 Localitate: Bucuresti
|
|
Sincer nu am mai auzit de asa ceva ! Probabil nu ati auzit Dvs. cum trebuie, dar imi e greu sa cred ca judele s-a razgandit imediat dupa ce v-a zis ca a respins exceptia !
_________________ Legea-i dura, dar e lege! www.e-avocat.eu
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Se poate razgandi judecatorul? Scris: 12 Mar 2010, 23:11 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Daca in incheierea interlocutorie scrie ca s-a respins exceptia iar, in sentinta scrie ca s-a admis, aveti un motiv de ordine publica de casare a sentintei, in apel sau recurs, depinde ce cale de atac aveti. Vedeti art. 268 cpc, cu privire la incheierile interlocutorii. In nici un caz nu avea voie sa faca acest lucru fiind "legat" de cele dispuse in incheierea interlocutorie. 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
lumi10ro
|
Subiectul mesajului: Re: Se poate razgandi judecatorul? Scris: 15 Mar 2010, 08:33 |
|
| Membru nou |
 |
|
inxs_2099 scrie: Sincer nu am mai auzit de asa ceva ! Probabil nu ati auzit Dvs. cum trebuie, dar imi e greu sa cred ca judele s-a razgandit imediat dupa ce v-a zis ca a respins exceptia ! Am auzit cat se poate de bine. Asa cum am precizat acest aspect a fost incheiat in incheierea care ne-a fost comunicata odata cu sentinta. In incheiere scrie ca se admite exceptia inadmisibilitatii, iar in sentinta scrie ca se respinge.
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Se poate razgandi judecatorul? Scris: 15 Mar 2010, 16:53 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
lumi10ro scrie: inxs_2099 scrie: Sincer nu am mai auzit de asa ceva ! Probabil nu ati auzit Dvs. cum trebuie, dar imi e greu sa cred ca judele s-a razgandit imediat dupa ce v-a zis ca a respins exceptia ! Am auzit cat se poate de bine. Asa cum am precizat acest aspect a fost incheiat in incheierea care ne-a fost comunicata odata cu sentinta. In incheiere scrie ca se admite exceptia inadmisibilitatii, iar in sentinta scrie ca se respinge. n-am mai auzit despre asa o situatie....
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Se poate razgandi judecatorul? Scris: 15 Mar 2010, 22:08 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Ce va tot mirati atat !? A vazut ca a gresit respingand exceptia si nu poate sa o motiveze, si nici sa judece pe fond, si atunci a preferat sa-i fie casata hotararea in recurs, si fara sa mai scrie prea mult la motivare, ca este inceput de an si isi permite, ca are timp pana la sfarsitul anului sa nu mai dea cu bata in apa de prea multe ori, sa nu depaseasca procentul. Inca nu v-ati invatat ca lasa cauzele incomode si de care vor sa scape, la inceput de an, ca sa le respinga si sa arunce mortul in curtea altui jude, stiind ca hotararea nu sta in recurs !? 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Se poate razgandi judecatorul? Scris: 15 Mar 2010, 23:31 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
vulpacris scrie: Ce va tot mirati atat !? A vazut ca a gresit respingand exceptia si nu poate sa o motiveze, si nici sa judece pe fond, si atunci a preferat sa-i fie casata hotararea in recurs, si fara sa mai scrie prea mult la motivare, ca este inceput de an si isi permite, ca are timp pana la sfarsitul anului sa nu mai dea cu bata in apa de prea multe ori, sa nu depaseasca procentul. Inca nu v-ati invatat ca lasa cauzele incomode si de care vor sa scape, la inceput de an, ca sa le respinga si sa arunce mortul in curtea altui jude, stiind ca hotararea nu sta in recurs !?  eu inca nu m-am invatat,dar...acum o sa bag mai bine la cap...si asa, se explica multe necunoscute... @vulpacris: 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, johei, smill, andr33a_rose, anam, 96 utilizatori neinregistrati
|
|