|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
omul-simplu
|
Subiectul mesajului: Scris: 10 Iun 2005, 17:33 |
|
|
|
|
Se poate sa intampin o oarecare retinere in a opera in cartea de munca din partea celor de la ITM , am sa va tin la curent de faptul cum a decurs acest demers al meu
In cazul in care am sa intampin pidici poate va mai cer cateva sfaturi .
Va multumesc pt interesul acordat
|
|
| Sus |
|
 |
|
omul-simplu
|
Subiectul mesajului: Scris: 12 Iun 2005, 11:51 |
|
|
|
 mai am o nelamurire , nu stiu daca se poate opera in cartea de munca pe o perioda mai mare de un an de zile (se poate incadra in alta functie si pe trei ani , retroactiv )sau nu este posibil asa ceva
va multumesc :(
|
|
| Sus |
|
 |
|
der_graaf
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Iun 2005, 14:07 |
|
|
|
|
daca, asa cum scria omul simplu "de fapt persoana in cauza doreste sa dovedeasca ca are vechime ca si contabila , dorind sa se angajeze la o alta firma care ii cere vechime in acest domeniu (de contabilitate ) si nu stie cum sa faca aceasta dovada", ma intreb oare acea firma la care doreste sa se angajeze nu se poate multumi si cu o adeverinta de la vechiul angajator din care sa reiasa perioada in care a lucrat si mai ales faptul ca a indeplinit si atributii de contabil? eu am intalnit astfel de cazuri.
mentiunea in carnetul de munca a schimbarii functiei, acum, dupa ce s-a facut si inscrierea incetarii contractului de munca eu spun ca nu se mai poate face. incearca si cu o adeverinta de la vechiul angajator ca poate tine. multa bafta.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: Mariana Anton, spydys, 83 utilizatori neinregistrati
|
|