|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/98 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
gina48
|
Subiectul mesajului: scoaterea minorilor din tara fara acordul tatalui Scris: 21 Noi 2011, 17:00 |
|
|
|
|
Buna ziua, am divortat de 2 ani, am custodia celor doi copii minori, si exista o decizie definitiva si irevocabila precum ca tatal nu este capabil sa aiba grija de copii (nu a platit niciodaat pensie alimentara, desi era obligat). De jumatate de an lucrez in Anglia, si as dori sa aduc si copiii pentru a-i da la scoala aici. Copiii sunt in prezent la parintii mei, care au grija de ei. Pentru a-i scoate din tara in aceste conditii am nevoie de acordul tatalui pe care nu il intereseaza de soarta copiilor? Multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
aspy
|
Subiectul mesajului: Re: scoaterea minorilor din tara fara acordul tatalui Scris: 21 Noi 2011, 17:30 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
in aceste conditii poti iesi din tara cu juniorii fara acordul tatalui. asta in baza hotararii judecatoresti, si nu a faptului ca nu-l intereseaza de copii. trebuie insa sa le faci pasaport (mergi la serviciul pasapoarte unde completezi o cerere, dai o declaratie si achiti taxele), si poti merge cu ei pana in Papa Noua Guinee si inapoi! Calatorie placuta!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: miri, mada80, 84 utilizatori neinregistrati
|
|