|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/192 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
DARIUS D
|
Subiectul mesajului: SCOATERE ASOCIAT DIN FIRMA Scris: 13 Dec 2011, 09:36 |
|
|
|
|
Buna ziua ! Sunt administratorul unui SLR si detin 95% din partile sociale ale firmei , iar asociatul meu detine 5%. Intre noi ,in ultima vreme au intervenit neintelegeri datorita neimplicarii lui in activitatea societatii si in urma reclamatiilor rau intentionate la diferite foruri , pe care acesta le face la adresa firmei , cu scopul de a-mi face viata grea. Mentionez ca toate reclamatiile pe care le-a facut la dresa firmei sunt neadevarate si nejustificate conform notelor de constatare si a proceselor verbale in urma controalelor inopinate la care am fost supus. Nemaisuportand aceasta situatie ,doresc sa cesionez partile sociale ale asociatului meu si sa-l scot din firma, dar acesta refuza acest lucru. Ce pot sa fac? Cum sa procedez ca sa nu comit ilegalitati dar si sa pot rezolva aceasta situatie in termen cat mai scurt posibil?As putea sa - l scot din firma prin hotarare AGA sau doar in instanta . Daca as obtine in instanta scoaterea lui din societate, este neaparat nevoie sa-mi iau un nou asociat ca sa pot functiona ca SRL mai departe ? Va rog mult sa-mi dati cateva detalii sa stiu cum sa procedez. Va multumesc anticipat!
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: miri, mada80, 82 utilizatori neinregistrati
|
|