|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
mircea03
|
Subiectul mesajului: Scris: 22 Sep 2005, 18:26 |
|
|
|
|
nu excalibur, inm-uul o sa va complexeze pe voi toata viata. probabil ca va doriti cu ardoare inm-ul , dar sansele vostre sunt slabe. sunteti doar snobi. natalia a fost prima care a spus raspicat adevarul si v-a tulburat mocirla in care stateati la caldura. mi-e sila cand ma gandesc cati sunt asa ca voi
|
|
| Sus |
|
 |
|
mircea03
|
Subiectul mesajului: Scris: 22 Sep 2005, 18:27 |
|
|
|
|
inca ceva . pe mine nu m-ai observat tu. pe tine probabil ca nu te observa nimeni. de-asta esti atat de complexat
|
|
| Sus |
|
 |
|
excalibur
|
Subiectul mesajului: Scris: 23 Sep 2005, 16:45 |
|
|
|
mircea03 scrie: nu excalibur, inm-uul o sa va complexeze pe voi toata viata. probabil ca va doriti cu ardoare inm-ul , dar sansele vostre sunt slabe. sunteti doar snobi. natalia a fost prima care a spus raspicat adevarul si v-a tulburat mocirla in care stateati la caldura. mi-e sila cand ma gandesc cati sunt asa ca voi
Acum dupa ce ai aflat o parte din adevar despre natalia si dupa ce ai vazut rezultatele de la INM, ti-a mai trecut greata ?
Daca iti spun ca n-am complexe tot nu ma crezi asa ca...vise placute in continuare!
Poate cand mai treci pe aici incerci totusi sa fii mai civilizat.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: miri, mada80, 82 utilizatori neinregistrati
|
|