|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/94 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Bogdann
|
Subiectul mesajului: Salutare la toata lumea Scris: 13 Aug 2009, 19:13 |
|
| Curios |
 |
|
|
Salutare la toata lumea.Am si eu 2 probleme am pus pe apartamentul care e pe numele parintilor sechestru asigurator intr/un dosar penal.Chestia e ca eu sunt cercetat penal ,nu familia,lor nu le/a inceput urmarirea penala si cu toate astea tot am sechestru asigurator ce e de facut?si daca se poate pune si alt sechestru asigurator pe acest apartament care e deja pus sub sechestru. A doua problema e ca am fost oprit de un echipaj de politie ptr ca intrasem pe interzis mi s/a cerut sa suflu in fiola ,am suflat de 4 ori dar ei ziceau ca nu suflu bine si dupa aproximativ 1 ora si 30 minute m/au dus la spital sa mi se ia probe de sange.eu am piciorul drept amputat si cand m/am coborat sa prezint actele mi s/a rupt proteza ei au zis cand m/au vazut ca merg nasol ca sunt beat ,le/am aratat dar nu au luat in considerare,la spital nu am vrut sa dau probe de sange dar urina nu mi s/a cerut in acte ei zic ca da dar nu a fost asa,imi e frica de ace dar nu au vrut sa inteleaga si mai grav am vazut un proces verbal care spune ca am refuzat sa il semnez ,dar nici nu l/am vazut sa il faca in fata mea ,dupa spital am cerut sa fiu dus acasa si m/au dus asa intr/un picior.Dupa asta tot eu am fost la sectie dupa cateva zile sa caut sa vad ce se intampla am dsat o declaratie si dupa 5 luni alta,mi/au facut dosar penal .Ce e de facut nu mi/au cerut urina ,ei zic ca da in acte ,nu mi s/a aratat proces verbal ei zic ca am refuzat sa semnez.Ce ar fi de facut ,va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.Eu sunt eliberat sub control judiciar imi afecteaza aceasta problema ma poate aresta din nou ca am facut alta infractiune chiar daca e rutiera,bine ei mi/au facut/o nu eu.va multumesc
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: miri, viorici, 79 utilizatori neinregistrati
|
|