|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
axion
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Sep 2007, 17:11 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Scuze, aveti dreptate, nu i-am vazut pe cei doi. Scuze!
|
|
| Sus |
|
 |
|
kaizersoze
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Sep 2007, 17:53 |
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
dasefx
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Sep 2007, 17:59 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Ar trebui sa aiba ca doar e asistent universitar si avocat.
|
|
| Sus |
|
 |
|
bator
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Sep 2007, 18:00 |
|
|
|
|
oare merita sa treci prin tot chinul asta si apoi sa fii nevoit sa optezi pentru procurori?apoi dai un def la fel de greu si sa te trezesti cu o multime de dosare, cu un prim care te piseaza sa rezolvi 70 dosare pe saptamana.
sincer unii dintre cei ce se bucura acum vor regreta.
apropos se stie ce se va intampla cu locurile scoase ?raman 100 la jud sau le reduc proportional?
|
|
| Sus |
|
 |
|
flaviusnet
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Sep 2007, 18:09 |
|
| Membru senior |
 |
|
bator scrie: oare merita sa treci prin tot chinul asta si apoi sa fii nevoit sa optezi pentru procurori?apoi dai un def la fel de greu si sa te trezesti cu o multime de dosare, cu un prim care te piseaza sa rezolvi 70 dosare pe saptamana. sincer unii dintre cei ce se bucura acum vor regreta. apropos se stie ce se va intampla cu locurile scoase ?raman 100 la jud sau le reduc proportional?
e ca si cum ai zice: doamne fereste sa castig la loto, ca apoi o sa am atatea batai de cap sa administrez pogonul de bani...
cum sa nu se merite omule sa intri...chiar si in conditiile spuse de tine..acolo esti in sistem, acolo se trag sforile...
_________________ non bis in idem
|
|
| Sus |
|
 |
|
cyclop
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Sep 2007, 18:16 |
|
| Membru senior |
 |
|
bator scrie: oare merita sa treci prin tot chinul asta si apoi sa fii nevoit sa optezi pentru procurori?apoi dai un def la fel de greu si sa te trezesti cu o multime de dosare, cu un prim care te piseaza sa rezolvi 70 dosare pe saptamana. sincer unii dintre cei ce se bucura acum vor regreta. apropos se stie ce se va intampla cu locurile scoase ?raman 100 la jud sau le reduc proportional?
Cu numarul de locuri de judecatori sau procurori, probabil va fi exact ca si anii trecuti, vor fi negocieri crunte...
_________________ Nu ne certãm, discutãm aprins...
|
|
| Sus |
|
 |
|
bator
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Sep 2007, 18:19 |
|
|
|
|
pai eu am terminat inm acum vreo trei ani si pot sa spun ca "a fi in sistem" nu inseamna mare lucru.sunt jud si chiar imi place, dar daca ai picat la procurori si nu iti place ceea ce faci e cam naspa.daca iti place munca de proc presupun ca e bine indiferent cat ai de lucrun dar altfel...
|
|
| Sus |
|
 |
|
arian
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Sep 2007, 18:50 |
|
| Membru activ |
 |
|
uite asa zic si eu ... saracii judecatori... :( cum or putea sa stea sa asculte tot felul de ineptii si la sfarsit sa se gandeasca cine o sa ia perdelele si cine serviciul de ceai  ...
_________________ you talking to me?
|
|
| Sus |
|
 |
|
cyclop
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Sep 2007, 19:00 |
|
| Membru senior |
 |
|
arian scrie: uite asa zic si eu ... saracii judecatori... :( cum or putea sa stea sa asculte tot felul de ineptii si la sfarsit sa se gandeasca cine o sa ia perdelele si cine serviciul de ceai  ...
Uitasi de mileu si de pestele de pe televizor...
_________________ Nu ne certãm, discutãm aprins...
|
|
| Sus |
|
 |
|
piorel
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Sep 2007, 19:15 |
|
| Membru activ |
 |
Membru din: 25 Iun 2003, 13:00 Mesaje: 496 Localitate: Constanta
|
Mileurile... da. De macrame!

_________________ In dubio pro reo.
|
|
| Sus |
|
 |
|
bonsa
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Sep 2007, 19:05 |
|
|
|
|
bai ariane..ce vrei..daca-s facute de mamuca fetii...cata emotie acolo..ia uite d-le la el..ce, nu-s importante mileurile, ha???
|
|
| Sus |
|
 |
|
cats
|
Subiectul mesajului: Scris: 22 Sep 2007, 16:47 |
|
|
|
hihi...si includerea borcanelor de muraturi din camara in masa partajabila si problemele care apar ca nu mai exista la momentul pronuntarii hotararii...si da-i si motiveaza ca le-au mancat unii 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: viorici, 73 utilizatori neinregistrati
|
|