|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje/677 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
probono
|
Subiectul mesajului: REZULTATE FINALE Scris: 19 Sep 2008, 19:54 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
AM PIERDUT TRENUL.......SI TREBUIE SA NE RESEMNAM........AM FOST APROAPE DAR NU SUFICIENT DE APROAPE.........ASTA NU MAI POATE FI SC HIMBAT, POATE DOAR LA ANU.
|
|
| Sus |
|
 |
|
vanda
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Sep 2008, 09:29 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
NU STIU CAT DE APROAPE POTI FI DACA PICI CU 7,04.EU POT SPUNE CA AM FOST APROAPE? SAU CA PUTEAM INTRA, DAR NU AM VRUT SA INTRU????????????
|
|
| Sus |
|
 |
|
giovanni
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Sep 2008, 09:42 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
Dumnezeule, sa nu imi zici ca esti una din cei 3 nefericiti care pica cu 7,04. Iti dau de la mine 0,02, ca esti forumista de-a noastra.
_________________ Daca un paznic de noapte moare ziua, mai are dreptul la pensie?
|
|
| Sus |
|
 |
|
kaizersoze
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Sep 2008, 09:44 |
|
|
|
 dar sa fie a doua oara in trei ani cand esti primul dintre picati?si a treia oara sa iti lipseasca o grila care nu intra in programa?....material pt psihiatrie atat....o nimica toata ..ne-au ciuruit 
|
|
| Sus |
|
 |
|
vanda
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Sep 2008, 10:07 |
|
| Membru nou |
 |
|
ba da.Iti multumesc giovani.Iar anul trecut,imi mai trebuia o grila,mama ei de grila............................
Nu stiu ce sa mai fac......................E a cincea oara cand dau.........
|
|
| Sus |
|
 |
|
giovanni
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Sep 2008, 10:09 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
Poate a 5-a oara a fost cu noroc. Eu zic ca aveti sanse. I-am trimis pe pv lui probono model de memoriu, ca ne-a rugat. Bagati o motivare corespunzatoare si poate-i mai inmuiati un pic pe rigizii astia. Eu va tin pumnii.
_________________ Daca un paznic de noapte moare ziua, mai are dreptul la pensie?
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: viorici, 60 utilizatori neinregistrati
|
|