|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/253 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
pajura
|
 |
Subiectul mesajului: Rezolvare amiabila CEDO Scris: 27 Aug 2010, 16:29 |
|
| Curios |
 |
|
|
Va rog sa ma indrume cineva: am formulat o cerere la CEDO cu mai multi ani in urma. Acum am primit de la Grefierul de sectie o scrisoare, in care mi se spune ca, cererea mea a fost comunicata guvernului roman. Cu aceata ocazie, mi s-a trimis o Declaratie pentru rezolvarea amiabila a cauzei. Eu nu pot sa semnez aceasta declaratie, deoarece nu sunt de acord cu suma infima propusa. Cum trebuie sa procedez in continuare ? Informez Grefierul de sectie ? Ma va contacta cineva pentru negocieri ? Multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Rezolvare amiabila CEDO Scris: 27 Aug 2010, 17:39 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Trimiteti in termen de 30 de zile, inapoi la CEDO acea declaratie nesemnata, si alaturati o foaie pe care scrieti ca refuzati propunerea avand in vedere urmatoarele motive: suma propusa este mult prea mica si nu reprezinta valoarea reala a ...(terenului, imobilului, etc.), ... etc. Dar, cel mai bine este sa consultati si avocatul pe care il aveti. 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
pajura
|
Subiectul mesajului: Re: Rezolvare amiabila CEDO Scris: 29 Aug 2010, 18:31 |
|
| Curios |
 |
|
vulpacris scrie: Trimiteti in termen de 30 de zile, inapoi la CEDO acea declaratie nesemnata, si alaturati o foaie pe care scrieti ca refuzati propunerea avand in vedere urmatoarele motive: suma propusa este mult prea mica si nu reprezinta valoarea reala a ...(terenului, imobilului, etc.), ... etc. Dar, cel mai bine este sa consultati si avocatul pe care il aveti.  Multumesc mult ! In refuzul meu n-ar trebui sa mentionez o noua propunere de despagubire ?
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: Ursuletzzz, johnny_danut, 35 utilizatori neinregistrati
|
|