|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/272 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
florinache
|
Subiectul mesajului: retrogradare din functie!!! Scris: 12 Dec 2006, 22:06 |
|
|
|
|
Buna ziua,
Sunt angajat la o societate cu contract de munca perioada nedeterminata, ca tehnician retele, nu mi s-a comunicat nici o fisa de post la angajare.
Dupa 9 luni de zile patronul mi-a comunicat fisa postului de "Director Departament" in care se specifica clar ca pentru aceasta functie este nevoie de o facultate superioara in telecomunicatii, modificare facuta fara nici o schimbare de salariu.
Dupa inca 7 luni imi pune in fata o decizie de retrogradare din functia de director departament pe functia de tehnician retele si cu SCHIMBAREA SALARIULUI de incadrare, aprox de - 40%, si cu semnarea actului aditional la contractul de munca, motivand nerespectarea sarcinilor din fisa postului de Director Departament, sau daca nu accept imi suspenda contractul de munca pe motiv de incalcare a contractului de munca.
Este legala acesta decizie si micsorarea salariului?
Poate angajatorul sa-mi suspende contractul de munca fara a fi anuntat in scris inainte motivele respective?
Va multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: viorici, 64 utilizatori neinregistrati
|
|