|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/151 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
CristianGligor
|
Subiectul mesajului: retrocedare teren si imobil dupa retrocedare Scris: 20 Iul 2009, 08:06 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Buna ziua. In 2004 mama mea a dat in judecata statul pentru nationalizarea unui teren si al unui imobil ce a fost ulterior demolat, asta intamplandu-se in 1975. A castigat procesul in 2004, actele fiind trimise la Bucuresti la Fondul Proprietatii, si de 5 ani nu mai stim nimic. Mama mea fiind in varsta, eu fiind plecat in strainatate n-a avut cine sa se ocupe de caz. As dori sa stiu daca se poate urgenta despagubirea avand in vedere ca mama e in varsta si bolnava, si daca da care sunt caile de solutionare. Multumesc anticipat.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ariam
|
Subiectul mesajului: Scris: 20 Iul 2009, 11:29 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Tocmai am discutat cu cineva care a primit recent despagubirile pe un dosar ajuns la Bucuresti in 2005.
A subliniat faptul ca tot timpul s-a interesat de dosar, ocazie cu care i se comunica si ce acte mai sunt necesare. A subliniat faptul ca daca nu i-ar fi bazait tot timpul, dosarul ar fi zacut incomplet si nesolutionat acolo.
Sper sa primesti si alte raspunsuri, in care sa ti se indice mai exact ce sa faci...
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: viorici, 66 utilizatori neinregistrati
|
|