|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/47 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Lioredana
|
Subiectul mesajului: retrocedare Scris: 17 Oct 2011, 16:17 |
|
|
|
|
In urma decesului bunicii, unchiul meu s-a declarat unic mostenitor al unei suprafete mari de padure, obtinand retrocedarea. A incheiat un antecontract de v-c pentru aceasta padure, s a incasat un avans substantial. Eu nu doresc decat sa imi incasez partea din bani care mi se cuvine, si de aceea va intreb, cum pot fi introdus ca parte in respectivul contract de vanzare cumparare? Mentionez ca unchiul meu asteapta inmanarea titlului de proprietate de catre primaria locala, procedura de retrocedare fiind in ultimul stadiu. Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc anticipat pentru raspuns!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Virgilcva
|
Subiectul mesajului: Re: retrocedare Scris: 17 Oct 2011, 22:58 |
|
| Membru nou |
 |
 |
|
|
Depinde pe baza carei legi a solicitat retrocedarea si prin ce document "s-a declarat unic mostenitor".La Primarie ati facut sesizare?Parintele succesor al bunicii, nu a solicitat retrocedarea?
_________________ Am casa,masina,familie iubitoare, o afacere prospera si un plan de voiaje incarcat ..Ce-mi mai lipseste oare??
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: viorici, 67 utilizatori neinregistrati
|
|