|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 9 mesaje/511 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
traian2006
|
Subiectul mesajului: Retributie conform studiilor ? Scris: 08 Mar 2007, 17:47 |
|
|
|
|
Retributia conform studiilor este obligatorie si pt. SRL-uri?
Imi puteti spune va rog care este aceasta lege?
Si daca obiliga toti angajatorii s-o puna in aplicatie iar acestia nu vor ce se poate face?
va multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
valic
|
Subiectul mesajului: Scris: 08 Mar 2007, 20:22 |
|
|
|
|
Nu are legatura cu SRL.Si la SRL se platesc coeficientii, bineinteles.Vezi in Contractul Colectiv de Munca pe
2007-2010 cu nr.2895/2006. Pt.restul mergi pana la ITM,te lamuresc "baietii". Ei impun obligativitatea acestor coeficienti.Coeficientii sunt in functie de pregatirea profesionala necesara unui post sau altuia.
|
|
| Sus |
|
 |
|
varsatorsator
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Mar 2007, 12:03 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
daca angajatorul nu vrea sa aplice una din clauzele ccm unic(implicit cea referitoare la coef. de ierarhizare) mergi la ITM si faci reclamatie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
mamica_dulce
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2007, 15:46 |
|
|
|
|
Si daca angajatul are studii superioare pe un alt domeniu decat cel pe care e angajat trebuie platit conform studiilor????????
|
|
| Sus |
|
 |
|
valic
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2007, 16:37 |
|
|
|
|
Daca natura jobului necesita studii superioare, se aplica coeficientii.
|
|
| Sus |
|
 |
|
mamica_dulce
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2007, 16:55 |
|
|
|
|
Hai sa explic cum sta treaba: omul e angajat ca grafician pe calculator. El nu are studii superioare pe domeniul acesta. Dar solicita aplicarea coeficientului de studii superioare fiindca a absolvit Fac. Matematica si Informatica.
Il incadrez cu studii sup. daca el are studii sup. pe altceva?
Eu as zice ca nu.
|
|
| Sus |
|
 |
|
valic
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2007, 17:20 |
|
|
|
|
Te rog sa nu te superi pe mine, dar facultate de "grafica" pe calculator, nu cred ca e la noi.E o materie, care se studiaza chiar la facultatea de Informatica si Matematica. Poti sa-l incadrezi si pe el sau poate seful nu e de acord, dar atunci e alta problema. Uita-te pe copia dupa licenta, la materiile studiate.Poate ma insel...
|
|
| Sus |
|
 |
|
mamica_dulce
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2007, 18:20 |
|
|
|
|
Nu ma supar, ca n-am de ce. Observatia e corecta. Nu exista facultatea de grafica. Pe contractul lui de munca scrie grafician si eu m-am gandit la graficianul care face Arte Plastice. Ceea ce el nu a facut.
Si graficianul pe computer apare in COR la studii medii. La asta m-am gandit.
Zic si eu
|
|
| Sus |
|
 |
|
demetra
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Iul 2007, 20:37 |
|
|
|
|
Cand a aparut CCM in vigoare la ora actuala am avut si noi la firma dilema "studiile bat postul sau postul bate studiile?". Practica ne-a dovedit, pana la urma, ca cea de-a doua varianta a avut castig de cauza. Personal nu sunt de acord (avem inginer angajat pe post de tehnician) dar asta e. Multi patroni au restructurat posturi pentru a evita coeficientii pt. studii superioare.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 9 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: viorici, 74 utilizatori neinregistrati
|
|