|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/714 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
bubulina
|
Subiectul mesajului: restrangere activitate Scris: 03 Dec 2008, 08:42 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
am urmatoarea speta:la o societate cu 180 de angajati si patronul doreste restrangerea activitatii prin reducerea timpului de lucru la 3 sau 4 zile ..si nu stiu cum sa procedez.
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Scris: 03 Dec 2008, 14:15 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
stii ce as face la prima vedere???
negociere .. cu salariatii.. act aditional la CIM .. pe perioada X .. sunt angajati cu timp partial de 6 ore.. 5 ore cum o fi..
acu zau.. daca e sa aleg intre desfacere CIM sau reducere timp de lucru as opta pentru varianta 2...
da stiuuuuuuuuu.. e un volum de lucru la 180 de angajati..sa faci acte aditionale..
in rest ai alte posibilitati .. mai neortodoxe...
pontat concediu fara plata.. asta inseamna cereri in fiecare luna.. pe ore.. e mai naspa.. innebunesti si itm-u ( daca nu tineti voi carnetele de munca ... pentru ca concediul fara plata musai trecut in Carnet.. o sa fie tare "incantati"... )
concediu de odihna.. deh.. te lovesti de codu muncii si de fractionari.. in plus s-ar putea ca oamenii sa nu mai aiba concediu
daca optezi pentru asa zasu somaj tehnic.. tre s aplatesti.. 75% si iar nu ai rezolvat nimic...
io as opta pentru varianta 1... pe perioada determinata...
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
bubulina
|
Subiectul mesajului: Scris: 14 Dec 2008, 12:37 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
iti multumesc...nu am putut sa va raspund pana acum...cred ca prima varianta o doreste si patronul...
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: viorici, 74 utilizatori neinregistrati
|
|