|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/162 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
jokerjoker
|
Subiectul mesajului: Respectarea Codului de Procedura Civila Scris: 04 Sep 2011, 20:12 |
|
| Curios |
 |
|
|
Sunt mandatar intr-un recurs la Tribunalul Botosani. Am fost citati cu o cerere de recurs nemotivata si cu termenul depasit. La primul termen am avut surpriza sa ni se prezinte o alta cerere de apel. Instanta a condus sedinta in asa fel incat (stiut fiind ca daca la primul termen cererea de recurs nu se dovedeste nula) acest proces continua pe baza cererii de apel, cu care de altfel nu am fost citati din nou asa cum ar fi fost normal. A trecut un an de cand acest recurs continua pe aceasta cerere de apel. La contestarea cererii de catre noi, (aratand instantei ca aceasta cerere nu se regaseste pe adresa cu care a inaintat instanta de fond dosarul la Tribunalul Botosani) Tribunalul Botosani a solicitat printr-o adresa instantei de fond relatii asupra acestei cereri. In raspuns, instanta de fond a precizat ca nu a mai fost inregistrata alta cerere(decat cea nemotivata pe care noi am contestat-o). Este corect ca de un an acest recurs se desfasoara pe o cerere de apel care pur si simplu nu se stie cum a ajuns la dosar? De altfel in ce ne priveste in acest dosar, incepand de la citare, toate articolele de procedura(citarea,obiectivitatea judecatorului,administrarea probelor,stabilirea cadrului procedural,calitatea procesuala a partilor) au fost incalcate fara a se tine cont de contestarile noastre.
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 90 utilizatori neinregistrati
|
|