|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/413 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
filimon
|
Subiectul mesajului: repunere in termen-legea 18 Scris: 07 Sep 2010, 09:10 |
|
| Membru nou |
 |
 |
|
|
Buna ziua. Se poate cere repunerea in termen pentru formularea unei cereri de restituire pe legea 18 ,a unui teren extravilan de a carui existenta nu am stiut pana de curand? Pot dovedi acest lucru cu trei respunsuri ale primariei in care se specifica ca bunicul meu nu figureaza in registrul agricol. Acum am aflat amplasarea terenului de la niste rude. Cand voi gasi si actele voi putea cere repunere in termen?
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: repunere in termen-legea 18 Scris: 08 Sep 2010, 15:37 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Din pacate, NU. Se considera ca termenele stabilite prin lege sunt termene de decadere, si nu semai admite o cerere de repunere in termen, dupa trecerea termenului defipt de legiuitor, indiferent care sunt acele motive invocate. Ar fi trebuit sa faceti o cerere in mod generic si sa nu va luati dupa nesimtitii de la primarie care au interesul sa ramana cat mai mult teren in proprietatea unitatii administrativ teritoriale, pentru ca ei sa-l poata inchiria, concensiona sau vinde cui da mai mult (spaga - bineinteles  ). In fapt, dvs. puteti cere, dar instantele nu or sa aprobe o astfel de cerere, ca abia asteapta sa nu mai judece procese funciare. 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
filimon
|
Subiectul mesajului: Re: repunere in termen-legea 18 Scris: 08 Sep 2011, 13:47 |
|
| Membru nou |
 |
 |
|
|
Am gasit terenul .Trebuie sa incerc o repunere in termen sau o alta solutie. Primul pas este sa fac cerere la primarie pentru reconstituire. Voi atasa dovada ca am aflat de teren in urma cu doua zile, desii am avut ceva indicii si l-am cautat de ceva vreme. Am cereri depuse la Primarie si la toate primariile localitatilor invecinate si raspunsurile ca nu exista acest teren . Asa voi dovedi ca nu am avut cunostiinta de existenta terenului pana acum. Astept solutii. Sper sa nu ajung la CEDO si cu speta asta. Multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, smill, andr33a_rose, anam, 78 utilizatori neinregistrati
|
|