|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje/152 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
claudiasb
|
Subiectul mesajului: reorganizare? Scris: 28 Oct 2005, 15:41 |
|
|
|
|
Cum pot face dovada ca o societate care "m-a concediat" pe 65 Codul muncii nu era in reorganizare? Stiu ca sarcina probeim, in acest caz, revine intimatei dar acesta n-a depus nici un act in acest sens.
|
|
| Sus |
|
 |
|
danutza
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Oct 2005, 15:53 |
|
| Membru activ |
 |
 |
Membru din: 11 Mar 2004, 13:00 Mesaje: 437 Localitate: mun. Bucuresti
|
|
daca nu va face dovada existentei vreunuia din cazurile prevazute la art. 65 (mentionate si in decizia de concediere), cel mai probabil va pierde; consecinta: vei fi reincadrat/a;
_________________ parerea mea!
|
|
| Sus |
|
 |
|
claudiasb
|
Subiectul mesajului: reorganizare Scris: 28 Oct 2005, 15:58 |
|
|
|
|
Stiu consecinta, dar mi se pare insuficient sa depun contestatia si decizia, ca altceva ... n-am. Precizaz ca am fost director si reorganizarea a fost de pe-o zi pe alta
|
|
| Sus |
|
 |
|
danutza
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Oct 2005, 16:08 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
si cum ziceai ca n-a depus nimic, daca tu nici n-ai depus contestatia?!
si, in plus, daca ai fost director, cum de n-ai stiut ca se reorganizeaza? nu ai participat la sedinta CA/AGA in care s-a hotarat acest lucru?
|
|
| Sus |
|
 |
|
claudiasb
|
Subiectul mesajului: reorganizare Scris: 28 Oct 2005, 16:22 |
|
|
|
|
Pai n-a fost reorganizare. m-a concediat de pe-o zi pe alta si acesta a fost motivul invocat in decizie. Am facut contestatie, am solicitat instantei sa-i puna in vedere sa depuna dovada reorganizarii dar n-a depus nimic.
N-am participat la nimic, dar cred ca este manopera directorului de vanzari care a influientat conducerea societatii si pentru ca nu mi se putea imputa nimic, societatea fiind in plina dezvoltare datorita mie- nici vorba sa fie imn reorganizare.
|
|
| Sus |
|
 |
|
danutza
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Oct 2005, 16:37 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
in nici un caz nu puteau sa faca o reorganizare de pe o zi pe alta; stai sa vezi ce vor depune si revino cu detalii;
|
|
| Sus |
|
 |
|
claudiasb
|
Subiectul mesajului: Scris: 31 Oct 2005, 11:36 |
|
|
|
|
Suntem la al 6-lea termen. Au depus la primul termen intampinare insotita de AGA prin care s-a hotarat revocarea mea din functie, intrucat am fost si administrator, diploma mea de terminare a facultatii fata de care a precizat in intampinare ca nu aveam calificarea necesara pentru a mi se atribui alt post, o organigrama despe care a precizat ca este aceeasi si inainte si dupa reorganizare,... si atat. Precizez ca la incadrare s-a tinut cont in primul rand faptul ca eu cunosteam lb. germana.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, johnny_danut, xojon, legally, 42 utilizatori neinregistrati
|
|