|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/153 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
ralucaaa
|
Subiectul mesajului: reintegrare Scris: 20 Ian 2010, 12:38 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Am hotarare definitiva si irevocabila prin care a fost dispusa reintegrarea mea in functia detinuta anterior. (postul detinut a fost pe durata nedeterminata) Momentan sunt angajata cu cim pe durata nedeterminata. Exista vreo posibilitate de a ma reincadra la fostul loc de munca, cu pastrarea actualului loc de munca, dar nu in sensul de a lucra in ambele locuri. Ma intereseaza ca in eventualitatea unei alte concedieri, sa am un loc asigurat. Mentionez ca as avea sprijinul actualului angajator, dar trebuie sa gasesc eu o solutie legala. Se poate suspendarea actualului contract de munca si reincadrarea la fostul loc de munca pe durata nedeterminata?
|
|
| Sus |
|
 |
|
dusterXXX
|
Subiectul mesajului: Re: reintegrare Scris: 21 Ian 2010, 10:11 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
ai ajunge la nişte complicaţii juridice grozave, admiţând că vrei să ai un loc de muncă de rezervă. spune-ne în clar: vrei să te reîntorci şi să prestezi pentru angajatorul care te-a dat afară? vrei să prestezi la noul angajator? nu mai bine îi iei banii vechiului angajator, şi îţi vezi de treabă la noul? nu poţi fi cu fundul în 2 bărci.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ralucaaa
|
Subiectul mesajului: Re: reintegrare Scris: 21 Ian 2010, 11:25 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Da, as fi vrut sa lucrez pentru angajatorul care m-a concediat, dar, in situatia in care se ajunge iar la concediere (orice e posibil) sa stiu ca am unde sa ma intorc. Stiu ca vreau prea mult. Am zis sa intreb, ca poate a mai fost cineva intr-o situatie asemanatoare si exista vreo solutie legala.
Multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 42 utilizatori neinregistrati
|
|