| Autor |
Mesaj |
|
GigiRo23
|
Subiectul mesajului: Refuzul platii compensatorii Scris: 01 Feb 2010, 17:32 |
|
 |
| Curios |
 |
|
Buna ziua. In urma concedierii mele, conf art 65, am trimis o cerere prin care am cerut plata a 2 salarii compensatorii, conf CCMUNN. Acestia m-au contactat telefonic si au spus ca plata acestor salarii compensatorii mi-a fost refuzata. Ce as putea sa fac! Va multumesc! Pot sa le cer mai multe salarii decat prevede legea in cazul in care ii dau in judecata? 
Ultima oară modificat de GigiRo23 pe 02 Feb 2010, 11:56, modificat 1 dată în total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Refuzul platii compensatorii Scris: 01 Feb 2010, 20:11 |
|
|
Puteti sa le cereti sa va comunice acest lucru si in scris. Dupa aceea ii actionati in judecata, la tribunal, la sectia de litigii de munca. Eventual consultati si un avocat, sa va redacteze cererea de chemare in judecata. 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
Daniela SANDU
|
Subiectul mesajului: Re: Refuzul platii compensatorii Scris: 02 Feb 2010, 11:15 |
|
 |
| Curios |
 |
|
|
In plus, pentru astfel de litigii costurilie sunt nesemnificative.
|
|
| Sus |
|
 |
|
| Ultimele 30 de mesaje |
|
|
|
| Cine este online |
Utilizatori înregistraţi: goliviu Google [Bot] marexa MSN [Bot] Yahoo [Bot]
În total sunt 24 utilizatori conectaţi :: 5 înregistraţi, 0 invizibili şi 19 vizitatori |
| Executari silite |
|
|