|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/85 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
aditurcu
|
Subiectul mesajului: refuz eliberare adeverinta vechime munca specialit militari Scris: 22 Sep 2011, 17:32 |
|
|
|
|
n conditiile in care se fac reduceri de personal in randul militarilor, am cerut de la angajator o adeverinta din care sa reiasa vechimea in munca si specialitate pentru a ma inscrie la un concurs pentru ocuparea unui post in domeniul meu de activitate. (conditia pentru participarea la concurs era legata e vechimea in specialitate). Angajatorul nu mi-a aprobat cererea de eliberare a adeverintei, si mi-a dat raspuns in 30 de zile- cum ca are nevoie de mine sa inlocuiesc alta persoana. Desigur - nu am putut sa ma inscriu la acel concurs. Cum pot demonstra ca este un abuz??.....
conform Codului Muncii Art.34 (5) La solicitarea salariatului angajatorul este obligat sa elibereze un document care sa ateste activitatea desfasurata de acesta, vechimea in munca, in meserie si in specialitate. Art. 276. - (1) Constituie contraventie si se sanctioneaza astfel urmatoarele fapte: … b) incalcarea de catre angajator a prevederilor art. 34 alin. (5), cu amenda de la 300 lei la 1.000 lei; … (2) Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se fac de catre inspectorii de munca.
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, Fifi, mada80, 71 utilizatori neinregistrati
|
|