|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/281 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
ioanandrei
|
Subiectul mesajului: recursul Scris: 19 Mar 2010, 12:43 |
|
| Curios |
 |
|
|
Ce pot sa fac daca , INSTANTA nu mi-a comunicat MOTIVAREA SENTINTEI pentru a putea promova RECURSUL ,in 15 zile de la comunicare . Mentionez ca actiunea pe care am promovat-o impunea obligatoriu COMUNICAREA MOTIVARII SENTINTEI. INTREBIND LA ARHIVA INSTANTEI AM CONSTATAT CA FIGUREZ CU MOTIVAREA COMUNICATA (cu toate ca eu nu am primit-o )iar SENTINTA a devenit definitiva si irevocabila datorita faptului ca nu a fost recurata . Ce pot sa fac acum ? Va multumesc mult!
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: recursul Scris: 19 Mar 2010, 13:18 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
In primul rand faceti o cerere ca sa vi se dea o copie a sentintei redactate, cu data cand va este data de judecatorie. In al doilea rand, formulati recursul si o cerere de repunere in termen pentru ca nu v-a fost comunicata sentinta, desi acest lucru apare in dosar. In al treilea rand vedeti la ce adresa pretind ei ca v-a fost comunicata sentinta si mergeti la oficiul postal, de unde, poate obtineti o hartie prin care recunosc faptul ca sentinta s-a ratacit la ei si nu v-a fost comunicata deoarece nu ati fost gasit acasa, iar ulterior au uitat de ea, sau alte motive. Incercati si asa, poate reusiti. 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: andrutz, Fifi, Silvia, 21LYN, 38 utilizatori neinregistrati
|
|