|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/47 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Vizitator
|
Subiectul mesajului: recurs civil Scris: 08 Feb 2012, 11:39 |
|
|
|
|
am avut un dosar civil la judecatorie acesta sa terminat si am cautat sentinta pe net am gasit ca instanta constata perimata actiunea dar eu din 2010 nam mai depus nimic la dosar pt ca sa incheiat. pe 1 feb cand am avut prima sedinta a anului acesta miau zis ca da termen pe 15 dar pe net apare ca sa terminat si cu recurs in 5 zile cum pronuntarile nu se mai fac acasa eu am crezut ca e termen pe 15 cum mi sa zis ce credeti ca as putea face in acest caz.... va multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
Diutza
|
Subiectul mesajului: Re: recurs civil Scris: 08 Feb 2012, 11:40 |
|
| Curios |
 |
|
|
am avut un dosar civil la judecatorie acesta sa terminat si am cautat sentinta pe net am gasit ca instanta constata perimata actiunea dar eu din 2010 nam mai depus nimic la dosar pt ca sa incheiat. pe 1 feb cand am avut prima sedinta a anului acesta miau zis ca da termen pe 15 dar pe net apare ca sa terminat si cu recurs in 5 zile cum pronuntarile nu se mai fac acasa eu am crezut ca e termen pe 15 cum mi sa zis ce credeti ca as putea face in acest caz.... va multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, Fifi, mada80, 68 utilizatori neinregistrati
|
|