|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/477 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
mari_us
|
Subiectul mesajului: recuperare-autoturism Scris: 09 Dec 2009, 17:22 |
|
| Curios |
 |
|
|
in ianuarie 2008 am cumparat un autoturism de la o persoana fizica cu care am intocmit act de vanzare - cumparare ocazie cu care aceasta persoana mi-a dat si actul de vanzare-cumparare intocmit cu proprietarul din acte al masinii. am inmatriculat masina pe numele meu . azi 09.12.2009 au venit la mine la usa doua persoane care s-au recomandat a fi executori ai bancii brd si mi-au spus ca in 2006 masin a fost pusa gaj de propietarul de atunci al masinii la un imprumut bancar si ca acesta nu a mai achitat imprumutul si urmeaza sa imi ia masina pt ca persoana respectiva nu detine bunuri imobile sau mobile . nu mi s-a dat nici o samatie in acest sens si mi s-a spus ca au venit la o discutie amiabila si sa fac eu acea persoana sa achite imprumutul caci altfel voi ramane fara masina . repet masina este pe numele meu. ce pot face in aceasta situatie va rog sfatuiti-ma
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Re: solicit ajutor juridic Scris: 09 Dec 2009, 18:21 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
nu semnati nici o hartie ce va vor da acestia, nu cadeti de acord cu nimic. Masina este pe numele d-voastra ei nu au decat sa urmareasca individul care a vandut-o, in caz contrar ii veti da in judecata.
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
mari_us
|
Subiectul mesajului: Re: solicit ajutor juridic Scris: 10 Dec 2009, 01:25 |
|
| Curios |
 |
|
|
va multumesc pentru timpul acordat
|
|
| Sus |
|
 |
|
sansiro
|
Subiectul mesajului: Re: solicit ajutor juridic Scris: 18 Mar 2011, 20:53 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
In cazul incare este adevarat ca masina ete data in gaj, gajul fiind o garantie reala, ea poate fi urmarita in mana oriui s-ar afla. verificati veridicitatea afirmatiilor celor care "s-au recomandat" executori judecatoresti/bancari si in cazul in care se confirma, contactati-l [e vanztor. menintat-l chiar cu o plangere penala pe inselaciune in conventie, poate ajunge sa plateasca imprumutul. Numai bine!
_________________ pedeapsa pentru bigamie: doua soacre!!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: andrutz, Fifi, Silvia, 21LYN, 37 utilizatori neinregistrati
|
|