|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/1789 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Atena
|
Subiectul mesajului: Rectificare carte funciara Scris: 13 Oct 2005, 09:58 |
|
|
|
|
Salut, am nevoie de ajutor!
Am un imobil casa si teren in suprafata de x mp. La efectuarea unei masuratori topografice descopar ca suprafata reala a terenului este mult mai mare decat cea inscrisa in CF.Pe scurt ,dupa o cercetare temeinica a cartilor funciare ,a registrelor si a hartilor aferente atat acestui imobil cat si a celor invecinate, am descoperit o parcela neinscrisa in CF , precizata pe harta si care,daca ar fi inscrisa, ar forma impreuna cu celelalte doua inscrise, suprafata reala. Repet parcela neinscrisa nu este notata in nici o alta carte funciara, face parte integranta din suprafata imobilului meu, in limitele actuale , recunoscute de toti vecinii ( ma refer la limite existente de peste 90 de ani ). Deci, am o actiune in rectificare sau nu? Si daca nu ,ce credeti ca trebuie facut?
|
|
| Sus |
|
 |
|
mjustin
|
Subiectul mesajului: Scris: 16 Oct 2005, 02:15 |
|
|
|
|
atatab timp cat exista recunoasterea vecinatatilor se poate cere refacerea cartii funciare!
|
|
| Sus |
|
 |
|
mjustin
|
Subiectul mesajului: Scris: 16 Oct 2005, 02:18 |
|
|
|
|
pentru detalii suplimentre cere lamuriri de la un topometru sau ... la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Atena
|
Subiectul mesajului: Rectificare Catre Funciara Scris: 20 Oct 2005, 11:22 |
|
|
|
|
Multumesc pentru raspuns !
Problema mea nu este insa ,chiar asa de simpla , depinde cum interpretezi legea 7/1996 ca si regulamentul de aplicare, care din pacate sunt departe de a fi clare. Poate totusi ma ajuta cineva care a avut un caz similar.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, Fifi, mada80, 67 utilizatori neinregistrati
|
|