|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje/318 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
oana_stroescu
|
Subiectul mesajului: Radiere masina Scris: 28 Ian 2006, 21:22 |
|
| Membru Junior |
 |
Membru din: 25 Oct 2005, 13:00 Mesaje: 130 Localitate: Bucuresti
|
|
In urma cu ceva timp am vandut o masina unei rude, cu conditia ca aceasta sa faca actele pe numele ei la o data anume.Scadenta a venit, actele nu s-au perfectat iar intre timp am aflat ca ruda aceasta a vandut masina unui tert.Am aflat de fapt din amenzile de circulatie care au inceput sa curga pe adresa mea.Am incercat sa ajung la o intelegere,dar nu s-a putut.Mi-a ramas calea instantei de a radia masina. Am doua luni de zile de cand tot ma judec si nu se ajunge la o rezolvare.
Am o intrebare si anume daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta situatie si daca a durat atat.Merci anticipat!
|
|
| Sus |
|
 |
|
wittmann
|
Subiectul mesajului: Scris: 29 Ian 2006, 10:42 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
Care este problema de nu se rezolva in instanta?
|
|
| Sus |
|
 |
|
oana_stroescu
|
Subiectul mesajului: Scris: 29 Ian 2006, 18:11 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Am incercat sa scurtez calea si am povestit pe scurt cum am instrainat masina. S-a dat un termen iar la proces s-a prezentat acesta cu o hartie de mana unde la vanzator eram trecuta eu ( nu ruda mea), iar la sfarsitul hartiei se stabilea si un termen in care sa se perfecteze actele si care expira undeva in martie. Hartia aceea era semnata, culmea, chiar de catre mine. Va inchipuiti ce a urmat, amanari peste amanari, ca sa nu vorbesc de dilema morala in care ma aflu, ruda de care vorbesc fiind unicul meu var, cu care ma intelegeam f.bine.
|
|
| Sus |
|
 |
|
wittmann
|
Subiectul mesajului: Scris: 30 Ian 2006, 17:50 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
Stai ca eu nu prea inteleg: tu ai vandut o masina varului tau? Nornal ca tu esti trecuta la vanzator... Ce e cu acea hartie: este chiar semnata de tine? Pentru ca daca termenul este undeva in martie, actiunea ti se va respinge.
|
|
| Sus |
|
 |
|
defectu
|
Subiectul mesajului: Scris: 31 Ian 2006, 13:16 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
...inteleg ca, varul tau a vandut ulterior masina altei persoane.
Cine apare ca fiind cumparator in hartia semnata de tine - varul sau acea persoana? In afara de acea hartie tu nu mai detii nici un act, eventual exemplarul 2 al facturii?
|
|
| Sus |
|
 |
|
oana_stroescu
|
Subiectul mesajului: Scris: 31 Ian 2006, 15:46 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
nu am fost explicita.Eu cu varul meu nu am semnat nici un fel de hartie, a fost o intelegere verbala.El la randul lui a vandut masina, doar ca a intocmit o hartie(un fel de precontract de vanzare-cumparare) din care reiese ca eu i-am vandut acelui individ masina si ca acesta se obliga sa faca actele pe numele sau la un anumit termen.Scuze, daca s-a inteles altfel.Eu nu am semnat acest contract, dar apare o semnatura identica cu a mea pe hartia respectiva.Iti poti inchipui mirarea judecatorului, cand s-a prezentat individul cu hartiuta.Oricum, nu s-a comparat cu "mirarea" mea.
|
|
| Sus |
|
 |
|
wittmann
|
Subiectul mesajului: Scris: 31 Ian 2006, 20:30 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
Pai asta se numeste fals, draga...
|
|
| Sus |
|
 |
|
oana_stroescu
|
Subiectul mesajului: Scris: 02 Feb 2006, 15:05 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Wittmann a scris:"Pai asta se numeste fals, draga..."
Merci, dar asta e o alta problema pe care sper sa o rezolv in familie, dar...totul e posibil.Deocamdata, nu-mi doresc decat sa radiez masina
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 65 utilizatori neinregistrati
|
|