|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
misa
|
Subiectul mesajului: Pt cei care au dat sau vor sa dea examen pt INM Scris: 09 Ian 2007, 15:11 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
Membru din: 12 Iun 2006, 13:00 Mesaje: 111 Localitate: Bucuresti
|
|
Salutare.
Vreau si eu sa stiu care din urmatoarele carti sunt mai bune (voi pe care le recomandati): Ciobanu Viorel sau cartea lui Tabarca pt Civil si MITRACHE CRISTIAN, cartile lui BOROI sau Institutii de drept penal, editura TREI, pt Penal
Daca a mai aparut vreuna in ultima vreme care e OK, va rog sa-mi spuneti si mie
Mersi
|
|
| Sus |
|
 |
|
pacino
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Ian 2007, 13:50 |
|
|
|
|
sfatul meu este Ciobanu la procedura civila, iar la penal general Mitrache e ok dar nu uita ca in ultima vreme penalul a suferit modificari iar din cate stiu eu numai Boroi a scos carte cu modificarile pana acum, deci ti-as recomanda aceea carte cu modificari pt a fi la zi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
bibi
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Ian 2007, 14:16 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
NU TE TORTURA CU CIOBANU !!! E DEPASITA SI DELOC INDICATA .......BETE MULT CAMPII SI ESENTIALUL E TRATAT IN MOD NEJUSTIFICAT EXTREM DE COMPLICAT....INCEARCA SA-L CITESTI PE LES ... SAU BOROI......SUNT CHIAR OK PE PROC. CIV..........
_________________ Nimeni nu este mai presus de lege ???
|
|
| Sus |
|
 |
|
nutzu
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Ian 2007, 17:26 |
|
| Membru Junior |
 |
|
La penal merg pe Institutii de drept penal: Bulai, Mitrache, Filipas, la procedura civila insa oscilez intre Boroi si Ciobanu.. asa ca orice comentariu cu privire la cartile de procedura civila e mai mult decat binevenit.
mersi 
|
|
| Sus |
|
 |
|
cleo27ro
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Ian 2007, 17:35 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Boroi si Ciobanu chiar au scos un curs de procedura civila in 2005.
Este foarte bun.
|
|
| Sus |
|
 |
|
flaviusnet
|
Subiectul mesajului: Scris: 22 Ian 2007, 08:18 |
|
| Membru senior |
 |
|
|
les
_________________ non bis in idem
|
|
| Sus |
|
 |
|
bibi
|
Subiectul mesajului: Scris: 22 Ian 2007, 10:16 |
|
| Membru activ |
 |
|
flaviusnet scrie: les ihi...
_________________ Nimeni nu este mai presus de lege ???
|
|
| Sus |
|
 |
|
actor
|
Subiectul mesajului: Scris: 22 Ian 2007, 11:24 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
SAM24
|
Subiectul mesajului: Scris: 22 Ian 2007, 11:25 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
Membru din: 18 Noi 2005, 13:00 Mesaje: 43 Localitate: Bucuresti
|
Cleo27ro scrie: Boroi si Ciobanu chiar au scos un curs de procedura civila in 2005. Este foarte bun. E cel mai super tare
|
|
| Sus |
|
 |
|
pacino
|
Subiectul mesajului: Scris: 23 Ian 2007, 10:28 |
|
|
|
|
Les mi-a fost profesor. Nu spun ca nu este bun dar daca o sa-l cititi o sa vedeti ca in unele probleme parerea lui este total diferita de de parerea profesorilor din Bucuresti, iar grilele nu se fac la Sibiu de Les. Parerea mea este ca este bun cursul scos de Cibanu si Boroie este bun iar aculo unde acesta nu acopera materia se poate completa cu Les.
|
|
| Sus |
|
 |
|
flaviusnet
|
Subiectul mesajului: Scris: 23 Ian 2007, 12:13 |
|
| Membru senior |
 |
|
pacino scrie: Les mi-a fost profesor. Nu spun ca nu este bun dar daca o sa-l cititi o sa vedeti ca in unele probleme parerea lui este total diferita de de parerea profesorilor din Bucuresti, iar grilele nu se fac la Sibiu de Les. Parerea mea este ca este bun cursul scos de Cibanu si Boroie este bun iar aculo unde acesta nu acopera materia se poate completa cu Les.
de acord, dar acolo unde sunt discutii aplici codul...e mai simplu
_________________ non bis in idem
|
|
| Sus |
|
 |
|
fira
|
Subiectul mesajului: Scris: 24 Ian 2007, 00:18 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
discutiile apar tocmai din motivul ca dispozitiile din cod sint susceptibile de interpretari diferite.
|
|
| Sus |
|
 |
|
misa
|
Subiectul mesajului: Scris: 01 Feb 2007, 15:16 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
Membru din: 12 Iun 2006, 13:00 Mesaje: 111 Localitate: Bucuresti
|
|
"Buna..Dintre cei care au experimentat minunatul examen la institut&.....si care au mai si invatat pentru el&.... cartea lui Tabarca este buna ? Eu am avut-o ca profesoara in facultate, preda excelent , un om deosebit.....si parca as invata dupa ea....dar voi ziceti ca se cere musai Boroi si Ciobanu... Off.. da...stiu ca baza e Codul dar totusi.... pe procedura civila dupa ce invatati - cei care ati inceput sa o faceti?
A...si va recomand Boroi, penal general, o carte foarte bine structurata, la obiect, cu toate modificarile la zi. Multumesc pentru eventuale raspunsuri...".
|
|
| Sus |
|
 |
|
observer
|
Subiectul mesajului: Scris: 01 Feb 2007, 18:27 |
|
| Membru senior |
 |
Membru din: 25 Sep 2003, 13:00 Mesaje: 823 Localitate: Hunedoara
|
|
Si Les si Ciobanu si Boroi sunt f buni.
Nu cred ca o sa cada cineva ca a invatat dupa Ciobanu sau dupa Les.
Apoi , pararei diferite au toti ca doar sunt juristi
_________________ Si astfel falimentul tihnit si sanatos
Se scalda-n bogatia din vreme protejata
|
|
| Sus |
|
 |
|
salavastru
|
Subiectul mesajului: Scris: 05 Feb 2007, 23:17 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Boroi face subiectele, prin urmare este indicat Codul de procedura comentat, dar asta nu inseamna ca nu poti citi si altceva in plus.
_________________ "Conservatism, however, is too often a welcome excuse for lasy minds, loath to adapt themselves to fast changing conditions."
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, 62 utilizatori neinregistrati
|
|