|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
johei
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 12 Dec 2009, 00:44 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
Printre altele mie mi se pare cam neinspirata balanta in locul t-ului... Cand deschid site-ul vad avoca si ura!!! Cu litere mari! evident ca ura sare mai repede in ochi...
_________________ Cine stie sa citeasca, are oarescare avantaje.
|
|
| Sus |
|
 |
|
floryxsx
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 16 Dec 2009, 13:56 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
Membru din: 03 Noi 2008, 13:00 Mesaje: 133 Localitate: Bucuresti
|
Eu nu am probleme cu fontul sau cu modul in care apare imaginea (inca)  sper sa nu-mi vina randul la testat (vorba lui Angel)  Cat despre format... este putin cam rigid, dar... asta e. Cred ca e vorba de obisnuinta. P.S. Serafim, felicitari pentru vacuta! Pentru colegi: un pahar de  ca sa ne mai incalzim putin (fac si rime) 
_________________ "Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de nu a avea dreptate, eu voi lupta pana la moarte!"
|
|
| Sus |
|
 |
|
cezar2009
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 25 Dec 2009, 21:09 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
am o intrebare, sper ca nu sunt off-topic: de ceva vreme spatiul cu textele mesajelor imi apare doar pe vreo 2 cm, mesajele desfasurindu-se pe verticala, facind greoaie citirea. exista vreo setare undeva? multumesc!
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 26 Dec 2009, 20:11 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
daca folosesti mozzila e ok... cu internet explorer apare asa aiurea 
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
administrator
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 03 Ian 2010, 16:22 |
|
| Site Admin |
 |
 |
|
|
Am corectat eroarea care aparea in versiunile mai vechi de Internet Explorer. Multumesc celor care mi-au trimis capturile de ecran.
_________________ Site Admin Avocatura Com
|
|
| Sus |
|
 |
|
dibmar
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 31 Mar 2010, 20:29 |
|
| Curios |
 |
|
|
Contul meu a fost sters ? Mi se putea trimite un mesaj sa stiu si eu ...sau nu mai am voie sa postez pe acest forum? Poate am deranjat aratand ilegalitatile din justitie ? Intr-un fel am facut si asta , dar in special am cerut doar cateva sfaturi ca orice om disperat care nu mai stie cui sa se adreseze... Daca a fost din eroare imi cer scuze ; dar as vrea sa stiu daca mai pot recupera contul si daca mai pot posta pe acest forum . Va multumesc !
|
|
| Sus |
|
 |
|
administrator
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 31 Mar 2010, 22:37 |
|
| Site Admin |
 |
 |
|
Contul a fost sters pentru ca adresa de email aferenta acelui cont nu mai era valida si de cate ori se trimiteau notificari legate de mesaje private sau raspunsuri pe forum, primeam eu (in calitate de administrator al serverului de email folosit de site-ul avocatura.com) un email cu un mesaj de genul: Cod: Sorry, we were unable to deliver your message to the following address. <dariana******@hotmail.com>: Remote host said: 550 Requested action not taken: mailbox unavailable [RCPT_TO] Aceasta situatie este deranjanta pentru mine si ma pune si in situatia de a nu putea comunica cu cel care are foloseste o adresa de email falsa. Din cauza asta am sters recent cateva sute de conturi. Cu ocazia asta, rog si pe userul " agenda" sa-si seteze urgent o adresa de email valida pentru ca anul acesta am primit peste 500 de mesaje de la Yahoo cu titlul "Sorry your message to shl****@yahoo.com cannot be delivered. This account has been disabled or discontinued ", ca urmarile a incercarilor a-i trimite notificarile pe care le-a bifat. Noi nu avem alte date personale ale utilizatorilor, in afara de adresa de email. Cand nu mai avem nici macar o adresa de email valida, nu mai sunteti membru al site-ului, ci doar vizitator.
_________________ Site Admin Avocatura Com
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 31 Mar 2010, 22:49 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
administrator scrie: Cu ocazia asta, rog si pe userul "agenda" sa-si seteze o adresa de email valida pentru ca anul acesta am primit peste 500 de mesaje de la Yahoo cu titlul "This account has been disabled or discontinued", ca urmarile a incercarilor a-i trimite notificarile pe care le-a bifat. what?! nu am inteles nimic. nu am bifat nimic. si am adresa de e-mail valida. te rog frumos  trimite un mesaj privat cu adresa care va apare voua si eu o sa confirm daca este valida sau nu. daca nu ... o sa transmit una valida.
|
|
| Sus |
|
 |
|
razman
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 02 Apr 2010, 16:49 |
|
| Membru de baza |
 |
|
No faina treaba. Si care, prostu de mine, i-am compus poezii agendei si tat le-am trimis pe adresa aia de e-mail, si, mai mult, asteptam, in zadar deci, sa curga ceva lacrimi printre dintisorii aia fromosi de avatar....si nimic....nimic.Acuma pricep in final..... nu-i adresa buna (si parca incep sa pricep ca asa-i si pe la onorate.. unde nu-i ...adresa ...nici al de sus.....) . IN CONCLUZIE....inca nu scriu poezii ....degeba,...poate,poate PS Agenduto.. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 03 Apr 2010, 13:08 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
razman scrie: No faina treaba. Si care, prostu de mine, i-am compus poezii agendei si tat le-am trimis pe adresa aia de e-mail, si, mai mult, asteptam, in zadar deci, sa curga ceva lacrimi printre dintisorii aia fromosi de avatar....si nimic....nimic.Acuma pricep in final..... nu-i adresa buna (si parca incep sa pricep ca asa-i si pe la onorate.. unde nu-i ...adresa ...nici al de sus.....) . IN CONCLUZIE....inca nu scriu poezii ....degeba,...poate,poate PS Agenduto..   ..razmaaaan  ..in cazul poeziilor tale cred ca a mers adresa de e-mail uite ce am primit "Motan m-aş fi dorit să fiu cu coada-n sus, cu blana-n dungi, cu gheare şi musteţe lungi, c-un ochi verzui şi-un ochi căpriu" si asta: "Pisicuta pis-pis-pis Te-am visat azi noapte-n vis Te spalam, te pieptanam, Funda rosie-ti puneam " 
|
|
| Sus |
|
 |
|
chimera
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 21 Mar 2011, 17:03 |
|
| Membru Junior |
 |
|
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii traiasca noul vechi format !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 22 Mar 2011, 01:12 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
sansiro scrie: Si eu care credeam ca lipsa unei stelute de la mne este pedeapsa ca nu am mai intrat de ani de zile pe forum  Te inteleg...eu pana sa realizez ca s-a schimbat formautl forului, am crezut ca mi-a disparut steluta ca "vorbeam"in contradictoriu (destul de aprins)cu anumiti useri...tot ca pe o pedeapsa am perceput-o si eu initial. Agenduto!  chiar daca admin-ul nu ne-a redat si "gradele" tu tot presedinta mea ramai 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: zbuciumel, 12 utilizatori neinregistrati
|
|