|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
dusterXXX
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 03 Dec 2009, 18:24 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
mărturisesc că sunt foarte derutat de noua faţă a forumului, ... nu mai am chef nici să citesc prea multe, nici să răspund (mai puţine), ...
D.
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 03 Dec 2009, 21:26 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
da Costy mersi pentru modificari.... pst..psssst .....costy .....am o maaaaare rugaminte...poti sa-mi pui tu avatarul ????  trebuie micsorat...si eu nu prea le am.... 
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 03 Dec 2009, 21:45 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
mda Costy ceva rudotel nu dai??? ca pe mine ma paste o criza de nervi.. cand deschid un topic.. imi apare asa... o rubrica de o latime de 2 cm unde apare cine a postat.. o rubrica de 2 cm.. ce s-a postat..iti imaginezi cum arata mesajele intr-un chenar de 2 cm?? iti spun eu.. carnattttt mesajul alungit si e enervant... dupa apare o rubrica de vreo 10 cm... cu marele alb.... si ultimaa rubrica de vreo 4 cm cu ultimele mesaje... cu alte cuvinte.. e exasperant.. dracu citeste ca nu am rabdare si nu-mi distrug ochii.. so.. have fun cu noua forma.. ai reusit sa distrugi totul.. si sper ca nu-mi explicati ca e de vina calcul meu.... da-o naibii tu chiar nu vezi ca e o varza forul???
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
seiza
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 03 Dec 2009, 22:19 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
serafim scrie: da Costy mersi pentru modificari.... pst..psssst .....costy .....am o maaaaare rugaminte...poti sa-mi pui tu avatarul ????  trebuie micsorat...si eu nu prea le am....  Upgrade: serafime, ti l-am micsorat eu, l-am probat la avatar la mine si merge. Nu stiu in schimb sa il atasez ca imagine in mesaj. Lasa-mi o adresa de mail sa ti-l trimit.
_________________ http://seiza.ro - felicitari virtuale gratuite pentru cei pasionati de cultura japoneza
|
|
| Sus |
|
 |
|
ursu
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 04 Dec 2009, 08:47 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
Si totusi, widgetul care era candva in stanga paginii...acu apare (in dreapta) doar daca vizualizez un topic ? Aiurea...
Plus ca...membrii care sunt online apar pe undeva prin...subsolul paginii. Enervant...
Ultima oară modificat de ursu pe 04 Dec 2009, 13:33, modificat 1 dată în total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 04 Dec 2009, 12:59 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
pai si la mine intreg forumul apare pe 15-20 cm latime si am margini albe...asta ma inerva de asta am zis ca este totul mic...parca in miniatura...o fi si comp-ul meu de vina???
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 04 Dec 2009, 13:28 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
serafim scrie: pai si la mine intreg forumul apare pe 15-20 cm latime si am margini albe...asta ma inerva de asta am zis ca este totul mic...parca in miniatura...o fi si comp-ul meu de vina??? nu este pc-ul tau de vina...si la mine se vede la fel. derutant este si widgetul in dr...care apare oricum,fie ca postezi ,fie ca nu. partea alba este si la mine,dar...e partea de sub widget ca sa zica sa. insa, unii colegi se pare ca au probleme serioase, in sensul ca ei chiar vad ce se scrie pe 2cm  , nu ca si noi pe 10-15. eu nu vad membrii care-s online  ,niiic in josul paginii...acolo nu indica niic cand sunt eu conectata ,decat daca postez, cu toate ca sunt logata...si cu toate acestea, se vad mebrii conectati in forum, dar nu si in lista de jos....e o nebunie. in rest, multumim Admin ca dai curs doleantelor noastre. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
ursu
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 04 Dec 2009, 13:40 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
Ok, am modificat...in privinta widgetului din partea dreapta..da, apare doar cand vizualizezi un subiect.
La mine apar utilizatorii online...dar nu cum apareau in formatul vechi..ci undeva in josul paginii.
|
|
| Sus |
|
 |
|
seiza
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 04 Dec 2009, 15:47 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
Uite serafim, vacuta ta e in avatarul meu. Sorry, dar alta modalitate de a ti-o expedia nu stiu. Da-i un save in calculatorul tau si apoi puneti-o la avatar. Eu o las aici pana la noapte , cand voi avea timp sa intru cateva minute si dupa aceea il schimb. Sper ca esti receptiv/receptiva si ti-l iei. (inca nu stiu daca esti fata sau baiat  ). Angel, am observat ca userii online si cei inregistrati apar in josul paginii, dar doar pe prima pagina a forumului. La mine se vede bine forumul.... Folosesc mozilla si opera.
_________________ http://seiza.ro - felicitari virtuale gratuite pentru cei pasionati de cultura japoneza
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 04 Dec 2009, 17:03 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
asa este. Aveti dreptate. doar pe prima pagina sunt userii, acum i-am depistat si eu in rest, la mine se vede bine, doar ca ma adaptez mai greu  ...prea multe schimbari  .mult mi-a trebuit sa invat vechiul format...si dupa ce l-am invatat,s-a schimbat Seiza...cand am vazut avatarul lui Serafim...am avut un sentiment ciudat...ca ma intrebam de ce "Seiza"  (dar am citit si stiu de ce se afla avatarul lui Serafim la tine)  Ursu: ce avatar tare ai! imi aminteste ca vin sarbatorile de iarna si-n speta Mos Niculae acum curand 
|
|
| Sus |
|
 |
|
ursu
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 05 Dec 2009, 10:18 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
mde...o sa incerc sa traiesc si cu..chestia asta!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 14 utilizatori neinregistrati
|
|