|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
ursu
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 01 Dec 2009, 00:17 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
Eu vreau widgetul care aparea in stanga paginii!!! Si....si... si mai vreau sa apara semnatura lui wittmann..aia cu IP-ul...nu de alta dar este nelinistita seiza....si eu nu pot dormi noaptea/ziua (depinde cand ma apuca somnul!) din cauza asta ( ca lipseste semnatura lui witt...nu ca este nelinistita seiza!)! Si daca as avea si un smiley de ala de bate din picior (ala drept...)..poate ca m-ar baga careva in seama!!! Si daca as avea un smiley de ala de se da cu fundul de pamant.... Hmmm...mai bine ma duc sa dorm ! Dar ce ma fac... ca nu pot dormi din cauza lui wittmann ca nu are semnatura! Naspa!
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 01 Dec 2009, 11:16 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
vulpa...mersi de intentie...cu vaca dar...nu pot sa-l atasez unde-i brows ???
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
seiza
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 01 Dec 2009, 12:35 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
serafim scrie: vulpa...mersi de intentie...cu vaca dar...nu pot sa-l atasez unde-i brows ??? Serafim, te duci pe "panoul utilizatorului" - partea de sus a forumului. Odata intrat in sectiunea aia, in partea stanga, la "optiuni" gasesti optiunea "profil". In interiorul acesteia gasesti si optiunile de atasare/modificare avatar. 
_________________ http://seiza.ro - felicitari virtuale gratuite pentru cei pasionati de cultura japoneza
|
|
| Sus |
|
 |
|
seiza
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 01 Dec 2009, 12:39 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
ursu scrie: Eu vreau widgetul care aparea in stanga paginii!!! Si....si... si mai vreau sa apara semnatura lui wittmann..aia cu IP-ul...nu de alta dar este nelinistita seiza....si eu nu pot dormi noaptea/ziua (depinde cand ma apuca somnul!) din cauza asta ( ca lipseste semnatura lui witt...nu ca este nelinistita seiza!)! Si daca as avea si un smiley de ala de bate din picior (ala drept...)..poate ca m-ar baga careva in seama!!! Si daca as avea un smiley de ala de se da cu fundul de pamant.... Hmmm...mai bine ma duc sa dorm ! Dar ce ma fac... ca nu pot dormi din cauza lui wittmann ca nu are semnatura! Naspa! Ursule, nici nu stii tu ce nelinistita e seiza. Nu poate dormi nici zi/nici noapte de neliniste  Sunt tanara si nelinistita  O mai fi ruland serialul ala siropos? Aaa si smiley din aia care se dau cu funduletul de pamant vreau si eu. Am vazut pe un alt forum  ...poate adminul ne face o bucurie....cine stie. Ps: pentru cei care citesc topicul. Am descoperit o chestie nou introdusa. Am crezut ca e bug, am vrut sa-l verific si am constatat ca e de fapt o aplicatie noua. Poti sa iti modifici propriile mesaje, chiar daca au postat altii intre timp in topicul respectiv. Ce misto! Pot sa scriu cate prostii vreau, le modific dupa aia si zic ca n-am fost eu. E o nalucire a diavolului. Pt admin : e interesanta optiunea. Eu ma mai tin de bancuri cateodata, dar imi place chestia asta noua.
_________________ http://seiza.ro - felicitari virtuale gratuite pentru cei pasionati de cultura japoneza
|
|
| Sus |
|
 |
|
ursu
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 01 Dec 2009, 21:21 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
seiza scrie: Ursule, nici nu stii tu ce nelinistita e seiza.
Cam cat de...nelinistita e seiza, ha? Stii...tu seiza tu, .....imi amintesti de o tipa care mie imi placea foarte tare...scria bine...si isi spunea mazgalici! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
ursu
|
Subiectul mesajului: Re: Upgrade forum Scris: 01 Dec 2009, 22:00 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
Da, intr-adevar , felicitari! Si eu am o pasiune..dar e inca..ascunsa! O tin..si cand o sa am timpul necesar o sa scot si eu ceva..pe piata! E tot asa de...artistica..dar...de alt ..gen. BRAVO! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 13 utilizatori neinregistrati
|
|