|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/190 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
keenn
|
Subiectul mesajului: proprietate comuna pe cote parti - Panouri publicitare Scris: 03 Mai 2006, 13:21 |
|
|
|
|
Un individ locuieste la etajul 10. Individul are o firma ce isi desfasoara activitatea la un anumit punct de lucru.
Individul vrea sa profite de situatia faptului ca locuieste la 10 si vrea sa amplaseze un panou publicitar pe suprafata corespunzatoare apartamentului sau, de exemplu pe suprafata balconului sau pe peretele lateral. In afara de autorizatia primariei are el nevoie si de autorizatia asociatiei de locatari?
Eu cred ca nu. Individul nu incalca dreptul de proprietate al nimanui.
Ce parere aveti? Va rog argumentati.
|
|
| Sus |
|
 |
|
luc4s
|
Subiectul mesajului: Scris: 03 Mai 2006, 19:19 |
|
| Membru senior |
 |
|
La perete ca la perete, e proprietate comuna, dar balconul l-ai cumparat o data cu apartamentul
La balcon nu vad de ce nu s-ar putea.
|
|
| Sus |
|
 |
|
keenn
|
Subiectul mesajului: Scris: 04 Mai 2006, 07:57 |
|
|
|
Luc4s scrie: La perete ca la perete, e proprietate comuna, dar balconul l-ai cumparat o data cu apartamentul La balcon nu vad de ce nu s-ar putea.
Multumesc pentru raspuns.
Intre timp am dat de HG 400/2003 si m-am lamurit.
Se pare ca daca pune panoul in exterior ( e.g. are balconul ingradit si il lipeste/pune pe geam) ii trebuie acordul asociatiei de locatari, pentru ca face parte din fatada blocului.
Daca il pune in interior nu are nevoie de acest acord.

|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, 60 utilizatori neinregistrati
|
|