Avocatura
PENTRU AVOCATI:
construieste-ti afacerea
HOME
STIRI
ANALIZA INTERVIU SFATUL EXPERTULUI
LEGISLATIE
FORUM AVOCATI CONTACT

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje/1394 afisari ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 14 Feb 2009, 10:55
Membru activ
Membru activ

grigia scrie:
Eu personal intru în sală până la 15,30 dacă mi se cere.
Mi s-a întâmplat şi mie să mi se lase cerere pentru ora 13,00 şi am aşteptat până la ora 15,30 dar... nica. am dat termen şi la următorul termen la fel....

Am o curiozitate.
Tu cand deliberezi si la ce ora faci pronuntarile in sedinta publica daca toata ziua stai in sala si astepti sa mai treaca pe acolo cate un avocat?
Intreb pentru ca ar trebui sa stii inca de la inceputul sedintei cum iti organizezi sedinta, pentru a comunica partilor ora la care intri in sala pentru pronuntari.
Sau treci peste amanuntele astea minore? :mrgreen:
Nu te intreb din rautate dar este evident din ceea ce spui ca in ziua de sedinta nu deliberezi si nu faci pronuntarile in sedinta publica si nu cred ca amani pronuntarea in toate cauzele.

Apoi, mai intelg ceva ciudat din ce spui, adica daca un avocat zice sa-i lasi cauza la ora 14 si celalat nu este de acord si iti spune clar ca nu mai vine la 14, tu ce faci, iei concluzii pe rand?
Precizez ca sa nu fiu inteleasa gresit ca atunci cand spun concluzii am in vedere nu doar concluziile pe fond ci si concluziile pe orice problema care trebuie pusa in discutia partilor in cursul judecatii (ex: cereri de probatiune, exceptii de procedura si de fond, unirea lor cu fondul :mrgreen: etc)

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 14 Feb 2009, 11:16
Membru de baza
Membru de baza

:-D :-D :-D :-D :-D
liloo stai linistits...de muuuult nu se mai fac pronuntari la ora h ...in sala de sedinta dupa deliberari....mai ales in criza actuala de judecatori....cand se sta in sala in unele cazuri si pe la 21-22 !!!!

ti se spune scurt...maine la condica!!! :-P

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 14 Feb 2009, 12:23
Membru activ
Membru activ

La instantele mici Serafime, acolo unde toata "lumea juridica" se cunoaste si unde nu-si permit sa se supere unii pe altii.
La instantele mari, unde avocatii si consilierii juridici stiu sa se impuna in fata judecatorilor, iti spun eu ca se fac pronuntarile in sedinta publica.
Mai ales in penal unde se inregistraeza sedinta.
Fara pronuntare in sedinta publica hotararea este nula.
Condica, da, de acord cu tine ca teoretic pot sa vad solutia in condica dar practic, cel care nu face pronuntarea in sedinta publica nu scrie nici condica in aceeasi zi si nu trece nici in Ecris solutia pentru a putea fi vazuta pe portal in ziua judecatii sau macar a doua zi.
Ia incearca tu si insista sa ti se spuna ora la care se va face pronuntarea si in caz de refuz cere sa se consemneze in caietul grefierului ca ai cerut sa ti se comunice ora pentru pronuntare si ai fost refuzat.
Dupa ce faci asta sa vii sa-mi spui daca s-a rezolvat.
Dan nu crenca o faci! :mrgreen:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 14 Feb 2009, 13:11
Membru nou
Membru nou

O sa fii surprins.
Eu chiar fac pronuntari in sedinta publica.... dar de cele mai multe ori nu sta nimeni la pronuntare.
de regula in sedinta intru la 08.30.
Sedintza o termins pana pe la 12.00
Si dac[ am o cerere de strigare la 14.00.
Intre 12.00-14.00 fac minutele. Si daca dosarul care se striga la 14.00 este in stare de judecata... de cele mai multe ori aman pronuntarea, lucru pe care-l fac cunoscut in sedinta publica.
Apropos, tu de cate ori ai stat la pronuntari?
Parti am mai avut in sala, dat av sau consilieri juridici niciodat[.

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 14 Feb 2009, 13:37
Membru activ
Membru activ

Nu sunt surprinsa decat prin raportare la continutul mesajului tau initial ca altfel, de ce sa fiu suprinsa ca judecatorii respecta normele de procedura a caror incalcare atrage nulitatea hotararii? 8O

Din ce spuneai, eu am inteles ca intri in sala la ora 8,30 si stai pana la 15,30 asteptand sa vina avocatii, fiecare dupa cum are timp sau/si chef si le iei concluziile separat si ma intrebam daca se mai administreaza si probe in situatia asta ca parea de vise rele ce-mi imaginam eu.

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 15 Feb 2009, 17:51
Membru activ
Membru activ

grigia scrie:
Apropos, tu de cate ori ai stat la pronuntari?
Parti am mai avut in sala, dat av sau consilieri juridici niciodat[.

N-am numarat. :oops:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 16 Sep 2009, 12:17
Membru nou
Membru nou

pentru Serafim

Stiu ca subiectul e vechi, dar am vazut ca ai scris ca pe ECRIS se poate vedea minuta deciziei sau incheierea de sedinta.
Eu folosesc Ecris dar nu am gasit aceasta optiune.
Te-ai referit cumva la solutia scrisa in dreptul fiecarui termen de judecata?
Sau chiar poti sa vezi toata incheierea de judecata si nu stiu eu cum?

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 16 Sep 2009, 22:24
Membru de baza
Membru de baza

lumi10 ro
doar la ce scrie in dreptul fiecarui termen, dar la noi ce scrie acolo scrie si in incheiere !!!

apropos liloo
NU TOATA LUMEA ESTE DIN BUCURESTI ...ca tine !!!!
si sincer cred ca Timisoara....NU poate fi considerata "instanta mica.... unde toata lumea se cunoaste " :mrgreen:

doar are 3 in 1l ca samponul... Judecatorie, Tribunal si Curte de apel toate in aceeasi cladire...ca faci ture pe scari in functie de ce ai...si la ce nivel si de numarul cauzei de pe lista....asta este tot treaba ta !!!!
:twisted:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: 29 Noi 2011, 11:52
Membru de baza
Membru de baza

serafim scrie:
apropos liloo
NU TOATA LUMEA ESTE DIN BUCURESTI ...ca tine !!!!
:twisted:

Draga mea, la Bucuresti chestia asta cu pronuntarea in sedinta publica nu se intampla NICIODATA.
Cu exceptia desigur a cauzelor avand ca obiect masuri preventive unde intra judecatorul sa-i spuna omului ala daca l-a pus sau nu liber.
In civil insa........
Iar cat despre povestea cu avocatul care stie sa se impuna judecatorului....... asta e alt basm pe care numai liloo il poate crede: agresivitatea si aerele de atotstiutor nu impun nimanui. Numai stiinta de carte poate impune. Asta insa e din ce in ce mai rara zilele astea :mrgreen:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Program Judecatori
MesajScris: 17 Dec 2011, 08:37
Membru de baza
Membru de baza

ai dreptate atto
cu privire la avocato care se impun....eu am vazut 2 cazuri...concrete
1 din ei se stie ca-i dus cu pluta si nu-l baga nimeni in seama, iar celalat si i-a pus pe toti in cap.

voprba ta macar daca ar spune o chestie..."desteapta" :wall:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2

Subiecte similare
 Subiecte   Autor   Răspunsuri   Vizualizări   Ultimul mesaj 
Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. judecatori tacuti

norocel

12

445

19 Aug 2005, 08:59

dinubocos Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. cum sunt tratati proaspetii judecatori

[ Du-te la paginaDu-te la pagina: 1, 2 ]

elecktra

26

1764

26 Ian 2006, 09:22

attorneyatlaw Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. Judecatori numiti fara examen

[ Du-te la paginaDu-te la pagina: 1, 2 ]

norocel

20

3017

29 Apr 2007, 14:04

judge Vezi ultimul mesaj

Puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
  • alegi un avocat
  • te intalnesti cu un avocat
  • semnezi cu un avocat
  • Cauta un avocat
    Dupa numele avocatului:
    Dupa numele societatii:
    DOCUMENTE UTILE
    Cunoaste-ti problema
    Penal
    Civil
    Comercial
    Proprietate Intelectuala
    Contencios administrativ si fiscal
    Litigii de munca
    Minori si familie
    Asigurari sociale
    Faliment - procedura insolventei
    Drept maritim si fluvial
    CEDO
    Vorbeste cu altii!
    Ultimele 50 de mesaje

• Contestatie RATB - Scris de ion in Contencios Administrativ la 11 Feb, 22:22
  • Represiunea nedreaptă - Scris de X-ulescu in Penal la 11 Feb, 22:04
  • aspectul clauzei penale intr un contract de imprumut??? - Scris de mihailov in Consulta un avocat la 11 Feb, 21:26
  • nedumerire - Scris de arisalex58 in Civil la 11 Feb, 19:50
  • penal - Scris de stoikitza86 in Penal la 10 Feb, 22:25
  • revenire la lucru dupa cic - Scris de administrator in Muncii la 10 Feb, 19:11
  • ingrijiri medicale - Scris de in Consulta un avocat la 10 Feb, 18:40
  • doresc un raspuns cat mai urgent! - Scris de in Consulta un avocat la 10 Feb, 17:24
  • testament ce nu poate fi atacat - Scris de angela-dontu in Succesiuni la 10 Feb, 16:59
  • plangere impotriva unui judecator - Scris de Ghe-R in Penal la 10 Feb, 16:55
  • anulare contract de v-c, datorii banci - Scris de Eugen Z in Civil la 10 Feb, 16:50
  • formula recuperare taxa auto - persoana juridica - Scris de Holly-Erin in Drept Societar la 10 Feb, 16:46
  • procedura recunoastere minor - Scris de xena-1 in Familiei la 10 Feb, 16:39
  • uzucapiune si nuliate absoluta contract de vanzare - Scris de ramonta in Civil la 10 Feb, 16:36
  • Amenda casa de marcat , agentie imobiliara - Scris de Laura Duca in Contabilitate la 10 Feb, 16:32
  • Nelamuriri infiintare SRL - Scris de Plesan-wic in Drept Societar la 10 Feb, 16:31
  • Problema despagubire RCA - Scris de ionutm in Asigurari la 10 Feb, 15:50
  • iesire din tara minor fara parinti - Scris de Cuculis in Civil la 10 Feb, 15:03
  • acord tata - Scris de Cuculis in Familiei la 10 Feb, 15:02
  • Concubinaj - Scris de Cuculis in Civil la 10 Feb, 15:01
  • Citat sa ma prezint la Politie - Scris de Aioanei Costel in Penal la 10 Feb, 14:12
  • depunere intampinare ca intervenient - Scris de constanta in Procedura Civila la 10 Feb, 14:00
  • inselare consumator - pret mai mare la casa de marcat - Scris de Liz1979 in Civil la 10 Feb, 13:58
  • amenzi neachitate - Scris de elvis in Contencios Administrativ la 10 Feb, 13:44
  • Neplata pensie de intretinere - Scris de ionita mihaela in Familiei la 10 Feb, 11:59
  • OUG 125/2011 pentru modificarea si completarea Codului Fisca - Scris de C_A_Coltuc in Alte discutii la 10 Feb, 11:58
  • drept la indemnizatia pentru crestere copil - Scris de mikerinos in Muncii la 10 Feb, 11:42
  • presupus furt - Scris de in Penal la 10 Feb, 11:35
  • plata cota parte caldura, desi am centrala proprie - Scris de Lorrry_27 in Civil la 10 Feb, 11:26
  • firma executata silit, recuperare restante salariale - Scris de andr33a_rose in Muncii la 10 Feb, 11:23
  • desfiintare post, angajat in CO - Scris de andr33a_rose in Muncii la 10 Feb, 11:17
  • drept la salarii compensatorii - Scris de andr33a_rose in Muncii la 10 Feb, 11:14
  • rovinieta - 4 amenzi dupa 6 luni - Scris de yin-yang in Contencios Administrativ la 10 Feb, 11:11
  • Interpretare Codul Muncii - Scris de andr33a_rose in Muncii la 10 Feb, 11:00
  • Urgent - Scris de in Consulta un avocat la 10 Feb, 10:36
  • cererea de gratiere - Scris de florica a in Noul Cod Penal la 9 Feb, 23:27
  • cererea de gratiere - Scris de mirabela1900 in Noul Cod Penal la 9 Feb, 23:26
  • gratiere presedentiala - Scris de ylenia in Penal la 9 Feb, 20:31
  • teapa pe okazii.ro - Scris de legally in Civil la 9 Feb, 18:38
  • Recuperare creante. Executare silita - Scris de C_A_Coltuc in Executare silita la 9 Feb, 18:23
  • Dizolvare srl asociat unic - Scris de in Consulta un avocat la 9 Feb, 17:24
  • vanzare autorurism - Scris de edera-s in Civil la 9 Feb, 17:04
  • venituri din chirii - Scris de MyhaelaSandu in Contabilitate la 9 Feb, 16:53
  • restante salariale - Scris de MaurD in Lichidare - Reorganizare la 9 Feb, 16:47
  • prescriere datorii la stat,suspendare activitate srl - Scris de sorinf in Contencios Administrativ la 9 Feb, 16:47
  • offshore - preluare firma cu datorii - Scris de Helen_M in Drept Societar la 9 Feb, 16:36
  • firma cu datorii, actiune in raspundere a administratorului - Scris de boss-1970 in Drept Societar la 9 Feb, 16:33
  • inregistrari contabile - Scris de kristinel-83 in Contabilitate la 9 Feb, 16:21
  • nume, divort - Scris de just-me in Familiei la 9 Feb, 14:58
  • 2 credite - 2 banci - Scris de 25Ani in Executare silita la 9 Feb, 14:39
  • s
    u
    s
    s
    t
    o
    p
    j
    o
    s