|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/33 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Convert
|
Subiectul mesajului: proces pensie de intretinere Scris: 11 Noi 2011, 11:33 |
|
|
|
|
Buna ziua, solicit un sfat persoanelor avizate in legatura cu problema mea: sunt reclamant in cadrul procesului pt pensia de intretinere, iar primul termen tocmai a avut loc, insa tatal meu nu s-a prezentat. El a depus o cerere de amanare pentru a angaja un avocat, iar procesul s-a amanat pana in decembrie. In prezent am 21 de ani si sunt student. De la 5 ani pana la 18 ani am beneficiat de pensie de intretinere, iar dupa aceea, deoarece nu am inaintat cererea de continuare, s-a suspendat. Din septembrie anul curent am depus actele pentru inceperea procesului de atribuire a pensiei de intretinere. Sotia tatalui meu este insarcinata, si ma intreb daca aceasta amanare a procesului nu se datoreaza faptului ca tatal meu asteapta sa i se nasca copilul pentru a cere diminuarea pensiei - este posibil? Voi primi pensia de intretinere de la data solutionarii cazului? Multumesc mult pentru atentia acordata!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: marius 12, spydys, 72 utilizatori neinregistrati
|
|