|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/184 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
al3xn01
|
Subiectul mesajului: proces asociatia de proprietari Scris: 11 Dec 2011, 18:47 |
|
|
|
|
Buna seara dl avocat va rog frumos mai ajutati-ma cu o problema, eu si tatal meu stam intr-un apartament care era al tatalui meu si al mamei mele, mama mea a murit am dezbatut mosteneriea eu am 3/4 din apartament si tatal meu 1/4 asta sa intamplat in iunie 2009. De la o perioada nu am mai putut cu tatal meu sa platim la asociatia de proprietari si acum ne-au dat in judecata eu si tatal meu traim din pensia lui de 750 RON. eu sunt in cautaria unui loc de munca , eu nu mai am nici un venit doar pensia tatalui, el fiind si bolnav. am vazut ca se poate depune o cerere pentru reesalonare in instanta. am fi deacord sa dam in jur la 150 RON lunar, eu cu tatal meu mai avem o hotarare care a devenit definitiva in care trebuie sa recuperam niste bani de la cineva o suma destul de mare , aceasta fiind la un executor judecator si daca am recuperao am plati toata suma. tin sa precizez ca apartamentul acesta in care stam este scos la licitatie de catre o banca. deci ma ajutati va rog frumos cum sa fac cererea aceasta? Numãr unic dosar: 3976/327/2011 Înregistrat în data de: 02.06.2011 Obiect dosar: pretenţii REPUNERE PE ROL Materia juridicã: Civil Stadiu procesual: Fond Părţi: ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI NR.x : Reclamant xxxxxxxxxx : Pârât
CĂI DE ATAC: Tip acţiune Data declarare Cine declara Pagina 1
TERMENE DE JUDECATÃ: Data Detalii 07/09/2011 Amână cauza Solutie: In temeiul art. 155 ind. 1 Cod de Procedura Civila suspenda judecata in prezenta cauza. Cu drept de recurs pe toata durata suspendarii. Pronuntata in sedinta publica, astazi 07.09.2011. 30/11/2011 Amână cauza Solutie: termen pentru a se solicita reclamantei să depună la dosar calculul penalităţilor în ceea ce priveşte pârâtul 14/12/2011 Solutie: Pagina 1
acesta e procesul cu asociatia si am intels ca poate depune o cerere de reesalonare in instanta.. ca el nu se poate prezenta fiind bolnav mai mult sta in casa. va multumesc ! si va rog ajutati-ma cu un exemplu de cerere.
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: marius 12, spydys, 81 utilizatori neinregistrati
|
|