|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: procedura plangere Scris: 27 Feb 2010, 16:36 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
sorry gambler  ,dar acum am vazut postarea cealalta. deci,plangerea contraventionala este scutita de taxa de timbru, din cate stiu eu si de cheltuieli de judecata,dar nu-s ferm convinsa de asta, n-am pierdut nici una si n-a fost cazul sa verific cheltuielile de judecata. instanta va hotari in functie de probatoriile administrate in cauza...e prematur sa ma pronunt, insa ai sanse destul de mari sa castigi  asta asa...din povestite ca n-am vazut dosarul cauzei. pS. ai grija sa-ti fie audiat martorul 
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: procedura plangere Scris: 27 Feb 2010, 16:40 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
gambler scrie: Am reușit să văd referatul ăla azi și nu scria mai mult în el decât ce scria în procesul verbal, cum că agentul constatator a văzut că nu am respectat culoarea roșie a semaforului și m-a oprit, identificat, reținut permisul de conducere și eliberat dovadă, doar că în referat mi-au greșit numărul de înmatriculare, în loc de Y au pus N :-D . Cel care a întocmit referatul, nu știu ce comisar, mai scrie că procesul verbal a fost întocmit în baza art. 52, alin. 1 din H.G. 1391/2006 că e temeinic și legal. Practic nu s-a adus nicio probă în plus la dosar. Cam atât.  foloseste asta in apararea ta!  motivezi ca acel referat n-are legatura cu pv-ul tau, fiind evident vorba despre un alt contravenient. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: procedura plangere Scris: 21 Mar 2011, 22:38 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Gambler, observ ca ai revenit, chiar daca cu un alt topic. Ce s-a mai intamplat in speta asta? Chiar sunt curioasa,ca n-ai mai postat nimic.
|
|
| Sus |
|
 |
|
gambler
|
Subiectul mesajului: Re: procedura plangere Scris: 22 Mar 2011, 00:18 |
|
| Membru nou |
 |
|
Eu știu?  Am vorbit prin câteva pmuri după ce am încheiat cu procesul, dacă-ți aduci aminte și... AM CÂȘTIGAT! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: procedura plangere Scris: 22 Mar 2011, 00:36 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Asa e! Am uitat ca mi-ai mai trimis MP -uri si inainte(de am pus tara la cale  ) si dupa proces!... Acum stiu si forumistii ca n-a fost in zadar!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, smill, andr33a_rose, anam, 74 utilizatori neinregistrati
|
|