|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/50 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
blidariu_carmen
|
Subiectul mesajului: probleme privind incredintarea minorului Scris: 11 Ian 2012, 14:21 |
|
|
|
|
Buna ziua!
Fosta sotie a sotului meu a plecat sa lucreze in strainatate in urma cu 1 an si jumatate. Impreuna au un copil minor, care ii era incredintat initial mamei. In momentul in care a plecat, fosta sotie a dorit sa ii lase sotului meu copilul prin procura notariala, insa el s-a opus, si a dat-o in judecata pentru a-i fi incredintat lui minorul. Fosta sotie nu s-a prezentat la proces, nici avocat nu a avut, insa sotul meu a indeplinit toate formalitatile, a dovedit ca a chemat-o prin publicitate la tribunal, etc. Intr-un final, in urma acestui proces care a durat destul de mult, i-a fost incredintat copilul sotului meu.
In prezent fosta sotie s-a intors definitiv in tara cu noul sot, cu care are un copil, si ne-a informat ca vrea sa il dea in judecata pe sotul meu pentru a-i lua copilul.
Credeti ca are sanse de reusita in lumina celor prezentate? Multumesc anticipat!
|
|
| Sus |
|
 |
|
av_dvasilescu
|
Subiectul mesajului: Re: probleme privind incredintarea minorului Scris: 12 Ian 2012, 14:17 |
|
Membru din: 10 Aug 2011, 19:45 Mesaje: 19 Localitate: Bucuresti
|
|
In principiu, daca instanta i-a incredintat copilul sotului dvs. inseamna ca au existat motive intemeiate in acest sens, situatie ce nu poate fi schimbata doar prin reintoarcerea in tara a mamei.
_________________ Av. Daniela Vasilescu http://www.danielavasilescu.com
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: marius 12, spydys, 72 utilizatori neinregistrati
|
|