|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/191 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
sscatalin
|
Subiectul mesajului: Problema cu asigurarea de viata Scris: 22 Iun 2010, 18:20 |
|
|
|
Fratilor, nu le am deloc cu asigurarile si m-am bagat intr-o poveste a unor vecini care si-au pierdut copilul intr-un mod stupid.
Situatia de fapt e asa: Baiatul de 22 de ani pleaca cu prietena de la discoteca intr-o masina. Era baut. Au intrat intr-un pom. Circumstantele sunt destul de bizare, dar nu asta e imprtant acum. Important e ca a fost dus la Bucuresti si operat pe creier din cauza unui cheag. Dupa operatie la o saptamana a iesit din coma in perfecta stare. Dupa o saptamana doctorii au considerat ca e ok sa fie transferat la Ploiesti. La Ploiesti a fost internat si a inceput gimnastica recuperatorie. La cateva zile, tot facund genoflexiuni si alte exercitii, pustiul a facut hemoragie interna si a murit.
Cu un an inaintea evenimentului de mai sus a incheiat un contract de credit de nevoi personale in are e stipulata si o asigurare de viata in favoarea bancii. NU EXISTA POLITA, dar in contract se face trimitere la niste conditii de asigurare de grup, care nu a fost comunicata nici baiatului nici tatalui sau care e girant.
Ideea e ca oamenii, si suparati si fff saraci au sperat sa scape de creditul mostenit dupa decesul fiului lor prin intermediul asigurarii de viata a aestuia. Li s-a raspuns ca nu pot beneficia de asigurare pentru ca baiatul era beat cand a murit.
Dupa nush cate tergiversari am obtinut si eu de la banca o copie dupa cnditiile de asigurare de viata. In ele scrie asa si citez:
Sunte excluse din asigurare decesul ... suferit in stare de ebrietate
Intebarea mea de novice idiot e urmatoarea: Decesul pe care vi l-am descris mai sus este unul suferit in stare de ebrietate????????????? Are asiguratorul vreun temei pentru care sa refuze plata??????
Mai am si cateva intrebari subsecvente: 1. Daca asigurarea e prevazuta in contractul de credit, nu mai este nevoie de polita? 2. Ma pot prevala ca nu li s-au adus la cunostinta conditiile generale de asigurare? 3. Exista vreun termen de prescriptie, altul decat cel de 2 ani, in care vecinii mei sa se poata indrepta impotriva asiguratorului? 4. Pot cere bancii, care e beneficiar al asigurarii, sa ma sustina intr-o eventuala actiune?
Daca aveti ceva practica sau idei, va rog sa nu ezitati sa ma lamuriti. Multam!
_________________ AUT CAESAR, AUT NIHIL!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: zbuciumel, 11 utilizatori neinregistrati
|
|