|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/155 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Sam-s Project
|
Subiectul mesajului: pot invoca exceptia? Scris: 28 Oct 2011, 14:37 |
|
| Membru nou |
 |
 |
|
|
Salut !
Sunt parat intr-un proces cu Petrom, prin care acestia ma obliga sa restitui o anume suma de bani reprezentand drepturi banesti, suma incasata "fara drept" cu titlu de prime de Paste si Craciun. Primul proces a avut loc in anul 2008 in urma careia Sentinta a fost in favoarea mea. Petromul a facut recurs, iar decizia Curtii de Apel a dat castig partii reclamante, modificand Sentinta in sensul ca reduce sumele initiale (prime) la jumatate.
Decizia Curtii de Apel banuiesc ca a devenit executorie din momentul pronuntarii ei. In tot acest timp nu a venit nimeni sa ma "execute" timp de 3 ani de zile...sa le restitui banii inapoi.
Acum cateva zile am primit iar citatie pentru Fond - intoarcere executare. Actiunea lor a fost introdusa la diferenta de timp de 3 ani si 6 zile, numai ca, din cate stiu eu, dreptul de executare silita se prescrie in 3 ani, iar prin implinirea termenului de prescriptie orice titlu executoriu isi pierde puterea executorie.
Credeti ca am sanse sa-mi fie admisa exceptia de prescriptie de catre instanta avand in vedere ca au trecut 6 zile peste termenul legal de prescriptie?
Va multumesc!
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
ursu
|
Subiectul mesajului: Re: pot invoca exceptia? Scris: 04 Noi 2011, 23:43 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
Mda, nu mi-e clar de ce esti parat in "intoarcerea ex."...Ia vezi despre ce este vorba mai exact in acest dosar.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
| Subiecte similare |
| Subiecte |
Autor |
Răspunsuri |
Vizualizări |
Ultimul mesaj |
 |
|
Ce pot invoca...
|
cristim |
0 |
40 |
07 Noi 2011, 09:47
cristim
|
 |
|
Se poate invoca vreo exceptie?
[ Du-te la pagina: 1, 2 ]
|
radu_m |
23 |
632 |
20 Sep 2009, 21:27
radu_m
|
 |
|
Exceptia de neconstitutionalitate
[ Du-te la pagina: 1, 2, 3, 4 ]
|
Pelerinul |
56 |
2176 |
01 Sep 2006, 07:27
Pelerinul
|
 |
|
exceptia de litispendenta...sau nu?
[ Du-te la pagina: 1, 2 ]
|
norocel |
17 |
1428 |
27 Aug 2006, 11:20
gavril
|
 |
|
Exceptia de neconstitutionalitate
|
roxy |
2 |
307 |
28 Mai 2007, 17:05
Bahar
|
| |
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: mada80, marius 12, 64 utilizatori neinregistrati
|
|