|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/315 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
libotean
|
Subiectul mesajului: Pot fi acuzat daca...? Scris: 25 Ian 2008, 17:04 |
|
|
|
Salut, sunt nou pe acest forum si nu stiu daca am postat chiar unde trebuie.Am si eu o problema si sper sa ma lamuriti:
Daca cineva scrie pe forum ca cineva a furat, sau ca aduce jgniri la o persoana, adminul este vinovat?Poate fi tras la raspundere?
Am siteul/forumul meu si acolo sa scris ceva jignitor, adica a jignit un om si acesta a spus ca ma da in judecata daca nu sterg mesajul.Poate face acest lucru?Chiar ma fac eu responsabil de cele scrise de utilizatori?
Omul a spus ca ma da in judecata.
Scuze daca este reclama,dar priviti aici toata cearta : http://www.forum.porumbel.net/viewtopic.php?t=2171
|
|
| Sus |
|
 |
|
libotean
|
Subiectul mesajului: Re: Pot fi acuzat daca...? Scris: 26 Ian 2008, 00:00 |
|
|
|
libotean scrie: Salut, sunt nou pe acest forum si nu stiu daca am postat chiar unde trebuie.Am si eu o problema si sper sa ma lamuriti: Daca cineva scrie pe forum ca cineva a furat, sau ca aduce jgniri la o persoana, adminul este vinovat?Poate fi tras la raspundere? Am siteul/forumul meu si acolo sa scris ceva jignitor, adica a jignit un om si acesta a spus ca ma da in judecata daca nu sterg mesajul.Poate face acest lucru?Chiar ma fac eu responsabil de cele scrise de utilizatori? Omul a spus ca ma da in judecata. Scuze daca este reclama,dar priviti aici toata cearta : http://www.forum.porumbel.net/viewtopic.php?t=2171
Nu stie nimeni nimic?
|
|
| Sus |
|
 |
|
luc4s
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Ian 2008, 00:11 |
|
| Membru senior |
 |
|
|
Tu le pui la dispoztie gratuit site ul sa vorbeasca.
Ce treaba ai tu cu privire la ce se vb acolo?
E vaccinata lumea, are peste 18 ani, deci raspund pt faptele lor.
Parerea mea...
|
|
| Sus |
|
 |
|
libotean
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Ian 2008, 11:06 |
|
|
|
Luc4s scrie: Tu le pui la dispoztie gratuit site ul sa vorbeasca. Ce treaba ai tu cu privire la ce se vb acolo? E vaccinata lumea, are peste 18 ani, deci raspund pt faptele lor. Parerea mea...
Asa zic eu.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: mada80, marius 12, 64 utilizatori neinregistrati
|
|